GEL

Per: ANNA CABOT

176 / 175

Queden 0 dies

Cofinançadors 100

 • Aportant 12,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ANNA CABOT

ANNA CABOT
Anna Cabot, metge especialitzada en pediatria, amb el focus posat en la immigració, viatja amb freqüència a Gàmbia i a Senegal com a cooperant. També a Grècia (Salònica), Itàlia (Lampedusa), el Líban, Egipte, i novament Grècia (Lesbos), per acostar-se a la cara més crua de la immigració, els sol·licitants d’asil, els refugiats. Afeccionada de sempre a l’escriptura, s’hi dedica amb major intensitat els darrers deu anys. L’any 2015 apareix «Pedra sobre pedra», i «Piedras», la versió castellana, amb Badia Bouia com a coautora. L’any 2017, «Veus sense refugi», amb la mateixa coautora, i el 2021 «Shabbúra és boira, al Caire», intrigant novel·la d’autoficció després d’una estada de cooperació al Caire.
En aquest nou projecte de ficció futurista, a través del viatge d’una dona, l’autora ens convida a sotmetre’ns a la voluntat de la natura, d’altra banda inevitable. I apunta a un horitzó de desolació i d’abús de poder, especialment despòtic sobre els desplaçats. Tot plegat alleugerit tan sols per la bellesa del món del gel i per rebel·lions individuals. Com sempre, amb una prosa ben construïda que manté la tensió del lector, i que és especialment potent a l’hora de comunicar emocions.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  GEL

  Obtingut

  101%
  176 / 175
  Obtingut
  176
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  100
  176 101%
  Codi Embed

GEL

Després d’un segle d’escalfament global, desplaçaments massius i epidèmies encadenades, el món rep una onada inesperada de fred, acarnissat en algunes zones. La societat està ferida de mort pels aïllaments i les distàncies, i sense energia. És en aquest context que una dona, sumida en l’apatia i la desmemòria, que l’incapaciten per l’escriptura, ens explica en primera persona la seva voluntat de reeixir, tot fent una estada a un centre dels EUA, Rainbow. El contacte amb la cruesa del món del gel la sacseja salvatgement, però alhora hi va quedant atrapada. Com a rerefons, la cerca estèril d’un home a qui va estimar, que ha esdevingut fum.