Com funciona?

Com funciona?

 1. Contacta amb nosaltres per correu electrònic i ens envies el teu original.
 2. El nostre consell editorial el valora i decideix si entra en la nostra línia d’edicions. En cas afirmatiu t’ho comuniquem i signes un contracte en el qual es regulen els teus drets d’autor.
 3. Durant 40 dies pengem la portada del llibre, una sinopsi i un fragment del text al nostre web que pots descarregar-te en pdf.  Durant aquest temps també hi haurà l’objectiu visible en Q (Quorums), en què 1 Q equival a un llibre venut, així com el percentatge equivalent de llibres reservats pels lectors. A més, també hi haurà diverses possibilitats de donar suport al projecte per mitjà del micromecenatge.
 4. Tothom que vulgui comprar el llibre només ha de deixar les seves dades i fer la reserva amb targeta de crèdit, seguint les indicacions.
 5. Amb el suport de l’autor i el dels lectors, durant els 40 dies intentem aconseguir l’objectiu de Q necessaris perquè finalment el llibre surti publicat. Només en cas afirmatiu, quan l’edició va endavant, el 40è dia es cobra l’import per via bancària a les persones que l’han reservat.
 6. Dos mesos després, previ avís per correu electrònic, les persones que han adquirit el llibre el reben a casa seva o l’adreça que hagin indicat.

Altres serveis editorials

 • Un cop feta la tramesa per correu a les persones que hagin reservat el llibre, tothom que vulqui podrà comprar exemplars sense límit de temps a través de la nostra botiga virtual.
 • L’opció que els llibres arribin a les llibreries.
 • La possibilitat que el nostre consell editorial passi els originals a d’altres editorials associades (les que formen part del grup impulsor del projecte i d’altres de vinculades amb la plataforma), perquè valorin la seva publicació en aquests segells.
 • D’altres serveis opcionals per a l’autor com el suport en la redacció, l’editing i la promoció i presentació del llibre.

Subscripció anticipada

El servei de subscripció anticipada a la nostra pàgina web és un espai pensat per a projectes de llarg abast.

 1. Donem a conèixer la proposta dels autors durant un temps indeterminat.
 2. Durant aquest temps, només demanem a les persones que hi estiguin interessades que ens deixin el seu nom i el seu correu de contacte.
 3. Finalment, quan tirem endavant el procés de micromecenatge del projecte, els ho comunicarem per correu electrònic.

Editorials associades

Les editorials amb qui estem associats poden impulsar propostes de micromecenatge que finalment es publiquin amb el seu segell. Quan sigui així anirà clarament indicat en cada projecte.

Comunitat digital

A través del nostre web, i molt especialment de les xarxes socials, mantindrem viva una comunitat digital amb els nostres autors i lectors. Hi haurà notícies sobre els llibres que publiquem i els seus creadors, textos inèdits, obsequis, propostes culturals, concursos i d’altres promocions. Segueix-nos!


Quorum Llibres. Editem amb els lectors.