S’HO MEREIXIA

Per: DIVERSOS AUTORS

40 / 160

Queden 0 dies

Cofinançadors 22

 • Aportant 14,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 44,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «L’àngel de les tenebres», de Josep-Lluís González.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

DIVERSOS AUTORS

DIVERSOS AUTORS
Aquest llibre recull els relats de tretze autors i autores ben heterogenis, d’edats, gustos i interessos ben diversos. A tots i totes els uneix la voluntat de reivindicar les històries curtes, el gènere criminal, i la ciutat de Mataró com a marc proper on tot pot ser possible. Tretze nois i noies de batxillerat s’han sumat al projecte amb el seu talent i les seves il·lustracions.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  S’HO MEREIXIA

  Obtingut

  25%
  40 / 160
  Obtingut
  40
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  22
  40 25%
  Codi Embed

S’HO MEREIXIA

Tretze contes que comparteixen l'ombra del crim sota la llum mediterrània de la ciutat de Mataró i la indefugible frase: «S'ho mereixia». Però... qui es mereix què? De vegades, criminals i víctimes es confonen; al cap i a la fi, qui pot evitar ser qui és? Qui pot merèixer ser víctima? Històries diverses que tant poden parlar del present com del passat, o ser intemporals. Tretze mons per descobrir, cadascun amb el segell personal del seu artífex.
Deu contes són obra de membres del nostre col·lectiu, Planeta Lletra, tres són fruit del nostre concurs, que ja està en la seva sisena edició.
A cada narració l'acompanya una il·lustració sorgida de la mà d'estudiants de segon de batxillerat artístic. Cadascun n'ha fet la seva pròpia interpretació, i ens han regalat imatges tan diferents i plenes de talent com ho són les mateixes històries.