POSTRES DEL DIA

Per: RICARD FARRÉ BALDRICH

170 / 165

Queden 0 dies

Cofinançadors 124

 • Aportant 11,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 34,50 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Les millors postres de l’Àvia Remei», de Remei Ribas Aguilera.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

RICARD FARRÉ BALDRICH

RICARD FARRÉ BALDRICH
Ricard Farré Baldrich (Valls, 1988) és actor i director. Llicenciat en art dramàtic per l’Institut del Teatre i graduat en producció d’audiovisuals. Amant de les històries i de la gent, va debutar com a actor ja fa més de dotze anys. En els últims temps l’hem pogut veure en teatre, cinema i televisió, on ha participat en més d’una trentena d’espectacles («Sopa de pollastre amb ordi», «El somni d’una nit d’estiu», «L’avar», «L’hort de les oliveres»...), diverses pel·lícules («Any de Gràcia«, «El sexe dels àngels»...) i sèries de televisió («La Riera», «Amar es para siempre»...). S’ha endut diferents reconeixements per la seva carrera, entre els quals destaca el Premi BBVA de Teatre a millor actor per la seva actuació a «Les dones sàvies» de Molière. «Postres del dia» és el seu primer recull, on ens mostra la seva faceta més íntima i personal com a escriptor, entre poemes, pensaments i escrits curts, amb la fal·lera que lectores i lectors degustin a gust i facin seves aquestes tan singulars postres del dia.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  POSTRES DEL DIA

  Obtingut

  103%
  170 / 165
  Obtingut
  170
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  124
  170 103%
  Codi Embed

POSTRES DEL DIA

«Postres del dia, poemes i escrits curts per digerir millor» és un recull de pensaments i vivències que s’han transformat en lletres i versos. Alguns per riure, altres potser per reflexionar, uns més nostàlgics, molts irònics, altres més folls i alguns fins i tot assenyats.
Amb la poètica de la mà, en format curt, nascuts d’una «paraula viva» amb naturalitat i sense pretensions, els versos han anat agafant vida com si fossin unes bones postres, cuinats amb gresca i amor, amb gustos i colors ben variats, perquè aquell petit moment del dia a dia sigui ben nostre, xalant cullerada a cullerada o paraula a paraula d'un gran colofó final, i si pot ser, amb una bona digestió.
S'ajunten aquí dues de les passions més conegudes de l’autor: les postres, que li donen nom però sense receptes, i la paraula, carregada de sentiment destil·lat.
Agrupats en típics tipus de postres, lletres i versos s'uneixen en diferents estils per ser llegits i digerits al gust del comensal, i és que ja ho diuen, ja: sempre queda un racó per a les postres.
Això sí, l'únic risc que es corre amb l'afany de degustar-los tots de cop és el d'acabar empatxat. Si això us passés perquè vostra gana és llépola de mena, que l'empatx us sigui poètic.
A bones postres, bones paraules!