L'ESQUELET DE MARBRE

Per: PABLO NAVARRO SIMARRO

13 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 9

 • Aportant 12,00 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

PABLO NAVARRO SIMARRO

PABLO NAVARRO SIMARRO
Pablo Navarro Simarro (La Romana, 2000) és l'autor de dues novel·les de ciència-ficció: «El juego de la vida» (2017) i «Els venedors de somnis» (2018). La seua tercera novel·la, «Cuando un pavo real se rio de mí» (2019), s’allunya d’aquest gènere i experimenta amb altres temàtiques. A més, ha sigut publicat en antologies en anglès, valencià i castellà.
Estudia Biotecnologia a la Universitat Miguel Hernández (Elx).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  L'ESQUELET DE MARBRE

  Obtingut

  9%
  13 / 150
  Obtingut
  13
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  9
  13 9%
  Codi Embed

L'ESQUELET DE MARBRE

«L’esquelet de marbre» és una novel·la que pretén mostrar l’encant i el misteri de les muntanyes de les valls del Vinalopó, així com el preu a pagar per la sobreexplotació de la terra. Amb la Serra de la Creu com a nexe, els que estaven aquell dia a la muntanya contaran la seua història.
Ulisses, malhumorat aquell dia, va anar a la Serra de la Creu per oblidar-se del que acabava de viure a casa. Una muntanya força desconeguda, però que poc abans de la DANA va ser colonitzada per llogarencs (no tots amb una noble missió).
El cos d’Ulisses va ser descobert intoxicat sota la creu mentre la pluja estava a punt de caure i mig poble el cercava. En una nit, la natura mostrarà a l’ésser humà la seua força, capaç de tombar la més forta estructura i d’omplir de nou la més profunda de les pedreres de sang. Qui se salvarà de la pluja i a qui engolirà?
En aquest llibre la fantasia i la realitat es fonen i la vida quotidiana pren una perspectiva màgica. Des dels ammonits prehistòrics fins a l’ésser humà, tots donaran forma a l’esquelet de marbre.