ELS DESHERETATS

Per: CARLES PUJOL URGELL

179 / 175

Queden 0 dies

Cofinançadors 52

 • Aportant 19,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 59,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «L’ànima de l’assassí», de Toni Arencón Arias.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

CARLES PUJOL URGELL

CARLES PUJOL URGELL
CARLES PUJOL URGELL neix a Barcelona l'any 1974. És escriptor i poeta. Ha estudiat Geografia, Filologia Clàssica i Música. El 1999 es llicencia en Geografia i marxa al Regne Unit per viure-hi un temps. Escriptor de l'experiència, autodidacte, ha escrit dues novel·les, «Viuràs per sempre» i «Els desheretats», i un poemari, «Paper d’estrassa». Actualment està escrivint un recull de contes i preparant una tercera novel·la. Les seves preferències estètiques passen per una narrativa directa i alhora elaborada, que refusa els farbalans literaris i les descripcions sobreres.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  ELS DESHERETATS

  Obtingut

  102%
  179 / 175
  Obtingut
  179
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  52
  179 102%
  Codi Embed

ELS DESHERETATS

Nil Cendra treballa en el departament d’atenció al client i vendes d'una empresa global localitzada al World Trade Center de Barcelona. Les seves condicions laborals no són gaire favorables. Malgrat això, és conscient que, a la seva edat, les possibilitats de trobar una feina millor són cada cop més baixes. El principal motiu és que ha superat la franja compresa entre els vint i els trenta anys, el nínxol comercial on se centra el mercat laboral i la majoria de les estratègies de mercat. El seu somni de viure a San Francisco, als Estats Units d’Amèrica, l’empeny a traficar amb drogues. Els seus amics, Andy i Sebas, són uns «ninis» sense cap perspectiva de futur. Un cúmul de decisions equivocades i un seguit d’esdeveniments inesperats canviaran per sempre les seves vides.