CUINTES

Per: DAVID SOLÉ I TORNÉ

148 / 145

Queden 0 dies

Cofinançadors 120

 • Aportant 15,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 47,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Cupcakes: 50 receptes», de Neus Moya Arasa.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

DAVID SOLÉ I TORNÉ

DAVID SOLÉ I TORNÉ
David Solé i Torné (Tarragona, 1967). Després d’estudiar a l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona i diplomar-se com a primer de la seva promoció, va dedicar un temps a fer diferents estades professionals a restaurants i hotels d’arreu del mon (Cuba, Mèxic, Suïssa...).
El 1992 es posa a treballar al restaurant familiar i es converteix en la Tercera Generació de la Cuina Tradicional de Tarragona fins al dia d’avui. El 2007 obté el certificat professional de sommelier per la URV de Tarragona.
Al llarg de tot aquest temps, ha escrit onze llibres de cuina, un dels quals va guanyar el premi a millor llibre de te del món, un altre al millor monogràfic del món escrit en llengua catalana, i encara d’altres fets amb l’antropòleg Eudald Carbonell o amb el fotògraf Pep Escoda.
Ha estat col·laborador habitual de Catalunya Ràdio, Tarragona Ràdio i ha fet programes televisius per a Televisió de Catalunya, TVE, Canal Cocina, Canal Reus i altres televisions privades. Ha escrit articles per a diferents mitjans de comunicació i n’ha assessorat d’altres, com és el cas de «The New York Times». Ha realitzat xerrades en diversos centres educatius i «show cookings» per a diferents col·lectius, a banda de combinar la feina habitual amb la docència.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  CUINTES

  Obtingut

  102%
  148 / 145
  Obtingut
  148
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  120
  148 102%
  Codi Embed

CUINTES

CUINTES, un acrònim de Cuines i Contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com a nexe el fet que tots giren, d’una manera o d’una altra, entorn de la cuina o els aliments.
És una obra pensada, sobretot, per fer passar una bona estona. La majoria de situacions incitaran que la lectora i el lector mantinguin, constantment, una rialla a la cara; però de sobte, en algun moment cru, és fàcil que els provoqui l’aparició d’alguna llàgrima i fins i tot un abaltiment del cos. Cal parar especial atenció si tot això es barreja amb un grapat de misteri, un altre de ficció, una cullerada d’història, una tassa d’irreverència, un bri d’angoixa, un polsim de sexe i un pessic de màgia.
Així doncs, es podrà escollir entre la declaració d'un jubilat detingut per desordre públic; la narració d’un regal original que consisteix en viure unes càrregues policials des del mateix nucli d'una manifestació moguda; el tast d’un nou producte sexual abans de ser llençat al mercat; la trepidant arribada del primer pebrot a les nostres costes des del nou continent; els al·lucinants negocis en què un cuiner triestrellat s’embarca després d'haver tingut un accident de salut; el sorprenent final d'una obra de teatre; una angoixant carta de comiat escrita per la víctima per encàrrec del mateix assassí; una entabanadora recepta màgica, o el macabre relat que fa una taula per repassar la vida del seu amo.
Bon profit a totes i tots.