CUINTES

Per: DAVID SOLÉ I TORNÉ

148 / 145

Queden 0 dies

Cofinançadors 120

Ja han aportat (120)

  •  

    Mercè BB

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    3
    Data
    05/07/2020
  •  

    Frankythefunky

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    1
    Data
    03/07/2020
  •  

    AlexRuiz

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    1
    Data
    03/07/2020
  •  

    Guart

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    1
    Data
    03/07/2020
  •  

    Cuesta

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    1
    Data
    03/07/2020
  •  

    capelli

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    1
    Data
    03/07/2020
Veure més

Autor

DAVID SOLÉ I TORNÉ

DAVID SOLÉ I TORNÉ
David Solé i Torné (Tarragona, 1967). Després d’estudiar a l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona i diplomar-se com a primer de la seva promoció, va dedicar un temps a fer diferents estades professionals a restaurants i hotels d’arreu del mon (Cuba, Mèxic, Suïssa...).
El 1992 es posa a treballar al restaurant familiar i es converteix en la Tercera Generació de la Cuina Tradicional de Tarragona fins al dia d’avui. El 2007 obté el certificat professional de sommelier per la URV de Tarragona.
Al llarg de tot aquest temps, ha escrit onze llibres de cuina, un dels quals va guanyar el premi a millor llibre de te del món, un altre al millor monogràfic del món escrit en llengua catalana, i encara d’altres fets amb l’antropòleg Eudald Carbonell o amb el fotògraf Pep Escoda.
Ha estat col·laborador habitual de Catalunya Ràdio, Tarragona Ràdio i ha fet programes televisius per a Televisió de Catalunya, TVE, Canal Cocina, Canal Reus i altres televisions privades. Ha escrit articles per a diferents mitjans de comunicació i n’ha assessorat d’altres, com és el cas de «The New York Times». Ha realitzat xerrades en diversos centres educatius i «show cookings» per a diferents col·lectius, a banda de combinar la feina habitual amb la docència.

Amat

Fa 6 mesos
David que a la cuina de sant pere i sant pau et trobem molt a faltar, tant de bo puguis treure el llibre! Aquí tens una petita aportació!.

Una abraçada!

albaroig

Fa 5 mesos
Hola David i Familia!!!
Quines ganes de llegir-lo!!! Fa súper bona pinta!!!
Una abraçada i fins aviat!!!
Xavi i Alba!!!

Joe Garriga

Fa 5 mesos
Una proposta molt interessant.