SHABBÚRA ÉS BOIRA, AL CAIRE

Per: ANNA CABOT

186 / 185

Queden 0 dies

Cofinançadors 120

 • Aportant 15,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 47,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «L’observador de núvols», de Marc Capdevila.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ANNA CABOT

ANNA CABOT
Anna Cabot (Barcelona, 1951). Es trasllada a Argentona el 1987. L’exercici de la medicina, amb el focus posat en la immigració, l’absorbeix una pila d’anys. Esdevé referent en pediatria de la immigració a l’Hospital de Mataró i, des de l’Associació Vine amb Mi, instaura la mediació intercultural a l’hospital i als CAP de la ciutat. Viatja sovint com a cooperant a Gàmbia i al Senegal, i s’aproxima als problemes dels refugiats viatjant a Grècia, al Líban, a Egipte i altres, i des del voluntariat a Mataró. El seu altre focus d’interès, l’escriptura, aflora amb la publicació l’any 1990 de «Desmesura, quadern de poemes». Més tard van apareixent relats en castellà i català en publicacions col·lectives diverses, algunes premiades com «Cafè turc». El 2015 publica «Pedra sobre pedra», amb la Badia Bouia, i la seva versió en castellà, «Piedras, contundents històries d’immigració». El 2017 apareix «Veus sense refugi», mateixa coautora, relat de l’experiència als campaments de Grècia. La seva jubilació li ha permès fer immersió en l’escriptura i aventurar-se en la seva primera novel·la.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  SHABBÚRA ÉS BOIRA, AL CAIRE

  Obtingut

  101%
  186 / 185
  Obtingut
  186
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  120
  186 101%
  Codi Embed

SHABBÚRA ÉS BOIRA, AL CAIRE

Una metgessa ja a la cinquantena, amb la vida embarrancada per fets inconfessables, troba unes colpidores anotacions als marges d’un llibre que l’acaben d’empènyer cap al Caire. Com a cooperant, per practicar l’àrab, i per conèixer l’autor. Quasi com a dietari, descriu de manera molt personal, de vegades amb humor i d'altres amb desesperació o exaltació, la vida en solitari sota la densa contaminació del Caire, a l’època de la revolució frustrada sota el mandat d’en Sisi, i la duresa del món dels refugiats. Una inesperada història d’amor fa de lubricant per anar desfent nusos, i li permet aproximar-se als habitants de les ribes del Nil sense idolatries ni distàncies nord-sud. La relació sagnarà, però, per la lacerant necessitat d’escollir.

Anna Cabot va fer una estada al Caire l'hivern del 2018 per treballar per a nens refugiats i per consolidar la llengua àrab, amb el compromís d’escriure sovint els amics propers amb els ets i uts del dia a dia. Ha volgut cuinar la seva primera novel·la farcint la història amb aquest material de primera mà, recollit amb una aguda capacitat d’observació.