UNA VIDA FENT XUP-XUP

Per: CRISTINA CLAVELL

17 / 200

Queden 35 dies

Cofinançadors 17

  • Aportant 17,50 €

    Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

    Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

    Aportar
  • APORTACIÓ LLIURE

    Aportació lliure

    Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
    Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

    Aportar

Autor

CRISTINA CLAVELL

CRISTINA CLAVELL
Cristina Clavell (Can Clavell, Llinars del Vallès, 1988). Filla de pagès, enginyera de professió i pagesa de sentiment. Es dedica a donar servei i assessorament als ramaders de Catalunya. Durant anys va intentar lluitar pels drets i beneficis de la pagesia en l'àmbit polític fins que va veure que seria més útil a la terrossa que de despatx en despatx creient que negociava. Avui és mare d'un nen de dos anys a qui pretén transmetre el valuós patrimoni cultutal i social que ha deixat el llegat de la família pagesa, entre els quals la gastronomia i el producte de temporada i proximitat. També és autora del recull de contes infantils «A Pagès al Baix Montseny» (Apuleyo Ediciones, 2024).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

  • Widget del projecte

    publica el widget del projecte

    Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

    UNA VIDA FENT XUP-XUP

    Obtingut

    9%
    17 / 200
    Obtingut
    17
    Queden
    35 dies
    Cofinançadors
    17
    17 9%
    Codi Embed

UNA VIDA FENT XUP-XUP

Aquest recull de receptes és el treball d'una vida dedicada a la terra, al bestiar i, sobretot, a la família. És la vida gastronòmica que hem rebut de la mà de l'àvia Lola. «Una vida fent xup-xup» és el llegat d'una filla, mare, àvia i besàvia que ha cuinat amb tots els tipus de cuina que hem tingut fins avui, i les adaptacions sense gluten ni làctics cada dia més presents a moltes llars… qui millor que ella per explicar-nos la seva evolució i el seu valor cultural incalculable?