TARRAGONA A COP DE PINZELL

Per: FERMÍ CARRÉ

23 / 275

Queden 0 dies

Cofinançadors 19

 • Aportant 25,00 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

FERMÍ CARRÉ

FERMÍ CARRÉ
«Tarragona a cop de pinzell» és, en certa manera, com una segona part de l’obra «Tots el carrers de la Part Alta de Tarragona» (2016), o més ben dit, és el mateix projecte tarragoní però ampliat. Ara, aquest compendi pretén ser una ampliació, ja que no es tracta de pintar tots els carrers de cada barri tarragoní, fet que seria desproporcionat pel gran volum d’aquarel·les que en podrien sortir. Al llibre hom trobarà a faltar moltes imatges típiques i pròpies de la ciutat que encara l’artista no ha pintat...
En aquesta edició, el lector hi trobarà interpretacions aquarel·lades de diferents indrets de la ciutat, amb una explicació feta pel mateix pintor. Altrament l’autor es posa a la pell d’un historiador, i fa una explicació força detallada de la història de cada indret interpretat pels seus pinzells.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  TARRAGONA A COP DE PINZELL

  Obtingut

  8%
  23 / 275
  Obtingut
  23
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  19
  23 8%
  Codi Embed

TARRAGONA A COP DE PINZELL

Fermí Carré (Vinaixa, 1943). Tipògraf, dibuixant, creatiu i dissenyador gràfic, aquarel·lista…
Als 10 anys ell i la seva família es traslladen a Tarragona, on resideix durant 8 anys. Durant aquests anys estudia dibuix a l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, estudia Arts Gràfiques a la Universitat Laboral de Tarragona i es forma com a dissenyador gràfic. Després de casar-se amb la tarragonina Paquita Gual, es trasllada a viure a Barcelona, on treballa i crea el seu propi estudi com a dissenyador gràfic publicitari.
Als 23 anys presenta la seva primera exposició d’olis i dibuixos a Tarragona. Actualment té un estudi de pintura a la seva segona residència, a Altafulla, des d’allí ha pintat i preparat nombroses exposicions d’aquarel·les per Catalunya, en especial a Tarragona, on en una de les nombroses exposicions va presentar 128 aquarel·les de tota la ciutat tarragonina. Moltes d’elles formen part del llibre «Tarragona a cop de pinzell». Actualment està jubilat i cada any (i en van més de vint) exposa la seva exposició al Fòrum d’Altafulla.