PERE, UN RATOLÍ AL COLMADO BARÓ

Per: MONIKA ESCUER ROS

160 / 160

Queden 0 dies

Cofinançadors 58

 • Aportant 9,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MONIKA ESCUER ROS

MONIKA ESCUER ROS
Monika Escuer Ros (Reus, 1964) es dedica professionalment a les tasques administratives. Aficionada des de sempre a escriure poesia, l’any 2019 va descobrir el món dels microcontes, els microrelats i els haikus, alguns dels quals han estat recollits en antologies publicades per l’editorial Diversidad Literaria. Va ser arran d’aquesta experiència que va decidir fer un curs de narrativa exprés a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Després d’aquest curs, es va engrescar per l’escriptura de contes.
Amb Quorum ha publicat diversos títols de la col·lecció Contes Màgics de Reus: «Institut Pere Mata, una porta a la ciència», «El Barato i les sabatilles màgiques» i «La màgia balla al Centre de Lectura». «Pere, un ratolí al Colmado Baró» és el quart conte de la col·lecció.
També ha publicat a través de l’autoedició, com els contes «El Lleó salva la Festa Major de Sant Pere» (2021) i «La Llamborda fugissera, àlies Fotuda» (2022), i el seu primer poemari: «De vida i de mort floreixen les flors» (2022).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  PERE, UN RATOLÍ AL COLMADO BARÓ

  Obtingut

  100%
  160 / 160
  Obtingut
  160
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  58
  160 100%
  Codi Embed

PERE, UN RATOLÍ AL COLMADO BARÓ

La nit és l'escenari perfecte perquè gats i ratolins lliurin les seves petites batalles. I en Pere, un ratolí molt eixerit, no podia ser menys, i cada nit se les tenia amb un gat tigrat enorme. Però aquella nit no trobava amagatall per burlar l'agilitat d'aquell gat que el perseguia. Però la sort finalment va mostrar-li un foradet en la persiana d'un comerç: el Colmado Baró, i en Pere, sense pensar-s'ho dues vegades, s'hi va llençar de cap. Aquell forat que va començar per salvar-lo del gat, acabaria sent l'inici d'una aventura màgica i una gran amistat.