NEURES DE PA SUCAT AMB OLI

Per: JOSEPA ELENA SOPEÑA

154 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 124

 • Aportant 12,30 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 36,90 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «L’home de Déu», de Mireia Vancells.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

JOSEPA ELENA SOPEÑA

JOSEPA ELENA SOPEÑA
Josepa Elena Sopeña i Feu (Almenar, 1969) és llicenciada en Filologia Anglesa, amb un postgrau en Literatura Anglòfona Postcolonial i màster en Comunicació i Educació. Actualment, compagina la feina de professora d’anglès a l’Escola Oficial d’Idiomes amb l’escriptura, a temps parcial, i amb la lectura, a temps total. Ha rebut formació sobre narrativa i microrelats a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i des del 2016 és membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.
Després d’haver escrit diferents contes i relats, que han merescut diversos reconeixements, publica la primera novel·la, «Demana-m’ho així i et diré que sí», guardonada amb el 22è Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida 2016. Amb «Tot d’una, la veu» participa en el recull de relats «Un mar de Premià» (2019), i queda finalista de la segona edició de relats breus «Lletres al Comerç» (2019) amb el relat “«Marina D.».
En aquests moments mira d’esgarrapar temps per treballar en la revisió de diversos projectes d’escriptura: novel·la, relats i microrelats.
«Neures de pa sucat amb oli» és el primer recull de relats.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  NEURES DE PA SUCAT AMB OLI

  Obtingut

  103%
  154 / 150
  Obtingut
  154
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  124
  154 103%
  Codi Embed

NEURES DE PA SUCAT AMB OLI

Us heu parat mai a pensar que tots i cadascun de nosaltres tenim alguna neura? Jo, sí. De vegades en som conscients, d’altres no.
Les protagonistes de «Neures de pa sucat amb oli» són persones que compren al mercat, que van al cinema, que llegeixen al llit, que agafen el metro, que passegen el gos, que fan esport, que surten a fer un mos amb els amics, que beuen cervesa, en definitiva, persones com vosaltres i jo mateixa. A banda d’això, totes tenen alguna dèria, conscient o no, que les duu a comportar-se de forma neuròtica i ridícula a ulls d’altri mentre que elles mai no s’ho arriben a plantejar. Cada història es desenvolupa al voltant d’una neura, que arrossega el protagonista a un final insospitat.
En el context actual d’incertesa, aquest recull de relats pretén regalar moments distesos i fer somriure.
I, ja ho sabeu: qui no tingui cap neura, que aixequi la mà!