LES RECEPTES DE L’ÀVIA ROSA

Per: ROSA TEIGELL MAS

246 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 156

Ja han aportat (156)

  •  

    SòniaReventós

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    1
    Data
    24/10/2021
  • Anònim

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    3
    Data
    23/10/2021
  • Anònim

    Posició
    Aporta aquí:
    1
    Data
    21/10/2021
  • Anònim

    Posició
    Aporta aquí:
    3
    Data
    13/10/2021
  • Anònim

    Posició
    Aporta aquí:
    3
    Data
    13/10/2021
  •  

    Montse

    Posició
    • + de 25 Fan
    • + de 100 Patrocinador/a
    • + de 500 Apostador/a
    • + de 1000 Abonad@
    • + de 3000 Visionari@
    Aporta aquí:
    1
    Data
    07/10/2021
Veure més

Autor

ROSA TEIGELL MAS

ROSA TEIGELL MAS
Rosa Teigell Mas (Riudecanyes, 1937). Als tres anys deixa el poble patern per anar a viure a Vilanova d’Escornalbou, on hi ha la família de la mare. Allí s’hi fa gran al costat dels pares i del germà i sempre molt a prop dels fogons.
De ben jove té la possibilitat d’obtenir una beca per estudiar per ser mestra, però aquest desig queda estroncat per motius familiars.
L’any 1961 es casa i tindrà cinc fills. I el 1967, juntament amb el seu marit, emprenen un negoci com a carnissers.
L’any 1990, a la botiga que regenten a Cambrils, hi comencen a vendre canelons i croquetes que, més endavant, es convertiran en la marca comercial Els Precuinats de l’Àvia Rosa.

Aurora Rovira

Fa 2 anys
Enhorabona!!!

Laureà

Fa 2 anys
Ja tinc ganes de cuinar-les

MontseS

Fa 2 anys
Felicitats per aconseguir poder editar el llibre

Albert Villena

Fa 2 anys
Endavant!

estereliasguasch@hotmail.com

Fa 2 anys
Molta sort , tinc moltes ganes de tenir el teu llibre.
Atentament
Encarnación Guasch Capafons

Lourdes Escoda

Fa 2 anys
Moltes gràcies a tots, de part de la Rosa Teigell Mas

estereliasguasch@hotmail.com

Fa 2 anys
Amb moltes ganes de que arribi el llibre. La mama m, ha parlat meravelles de les teves receptes. Moltes gràcies per compartir-les.

estereliasguasch@hotmail.com

Fa 2 anys
Moltes felicitats Rosa!!!
Ting ganes de lleguir-lo.
Neus Guasch Capafons

estereliasguasch@hotmail.com

Fa 2 anys
Estem molt contents en poguer participar en la promoció del llibre de la Rosa.

Sebastià Guasch Capafons

Lourdes Escoda

Fa 2 anys
Moltes gràcies família Guasch Capafons!!!
Moltes gràcies a tots els cofinançadors!!!

PiliAlfred

Fa 2 anys
Bona feina Tieta, que la Bona Cuina perduri en el temps.

Sunsi

Fa 2 anys
Un plaer de saber que estàs compartint els teus savis coneixements apresos darrera dels fogons.
Publicar un llibre és tot un privilegi, estimada cosina
Aviat gaudirem de la teva cuina !!

Julià Cuadrado

Fa 2 anys
Moltes gràcies, Sunsi, de part de la teva cosina!!!

Rosa

Fa 2 anys
Moltes gràcies a tothom qui esteu col·laborant en aquest projecte!
En sis dies hem arribat a l'objectiu mínim de 150 llibres compromesos. Ens sembla increïble!
La nostra mare, l'àvia Rosa, la Rosa Teigell agraeix de tot cor totes les mostres de suport.
Esperem que aviat pugueu gaudir d'aquest recull de receptes!
GRÀCIES!

Lourdes Escoda

Fa 2 anys
Moltíssimes gràcies a tots, estem molt contents! I ja en van 166!!!

Ramon Adell Argilés

Fa 2 anys
Enhorabona Ana! gaudirem dels teus plats! petons!!!!! Ramon Adell

JT

Fa 2 anys
Us desitjo un gran èxit

Lourdes Escoda

Fa 2 anys
Moltes mercès, Roser!!! De moment, súper contents, gràcies a tots vosaltres!!!

Carme de la Cruz

Fa 2 anys
Amb ganes de tenir-lo a les mans!!