LES PETJADES DE L’HOME INVISIBLE

Dietari
Per: MANEL ALONSO

185 / 165

Queden 0 dies

Cofinançadors 161

 • Aportant 14,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 44,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 90 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «El vertigen del trapezista», de Jesús M. Tibau.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MANEL ALONSO

MANEL ALONSO
Manel Alonso i Català (Puçol, 1962) és poeta, narrador i articulista. Ha editat les novel·les «La maledicció del silenci» (1992), «Escola d’Estiu» (1995) i «En el mar de les Antilles» (1998), els reculls de contes «El carrer dels Bonsais» (2000), «Els somriures de la pena» (2011) i «L’ombra del bou» (2016). L’any 2013 va publicar el recull d’articles d’opinió «Cròniques des de l’infern». La seua expressió poètica de moment es recull en sis poemaris «Amb els plànols del record» (1994), «Oblits, mentides i homenatges» (1998), «Un gest de la memòria» (1999), «Com una òliba» (2002), «Correspondència de guerra» (2009) i «Si em parles del desig» (2010) i dues antologies, «Les hores rehabilitades» (2002) i «Quadern dels torsimanys / Cuaderno de los trujimanes» (2012). També ha escrit nombrosos llibres de literatura infantil entre els quals destaquen «Caram, quina aventura!» (2001), amb el qual va obtindre el X Premi Empar de Lanuza, i el X Premi Samaruc, que atorga l’Associació de Bibliotecaris Valencians, i «Conta’m un conte» (2008), amb què va obtindre el XVII Premi Samaruc. Alguns dels seus llibres han estat traduïts al castellà, al basc i a l’italià. L’any 2015 va publicar un doble cedé, «Després vingué la música», en el qual diversos grups i solistes musicaven poemes seus.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  LES PETJADES DE L’HOME INVISIBLE

  Obtingut

  112%
  185 / 165
  Obtingut
  185
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  161
  185 112%
  Codi Embed

LES PETJADES DE L’HOME INVISIBLE

Joan Fuster batejà Josep Lluís Bausset com un personatge subterrani, una persona que des de l’anonimat va ajudar a mantindre la llengua, la cultura i les tradicions valencianes. El nostre país està ple de personatges subterranis, uns individus que conviuen amb una altra mena de fauna humana, la dels escriptors amb una trajectòria intensa i extensa que no aconseguixen visibilitzar-se en una societat que els ignora, els dóna l’esquena o els menysprea directament; homes i dones invisibles que, aliats amb els personatges subterranis, mantenen la flama d’una cultura que molts voldrien anihilar. El nostre autor és un d’ells. Durant vint-i-quatre mesos, ha anat anotant setmana rere setmana les seues vivències, observacions, crítiques, reflexions, així com els seus sentiments i les seues emocions, tot conformant un artefacte literari on ens trobarem les petjades d’un home senzill i honest que, contra vent i marea, continua fent i refent la seua obra literària.