LES OMBRES DEL CASTELL

Per: MERITXELL JUBANY CANALS

188 / 180

Queden 0 dies

Cofinançadors 135

 • Aportant 19,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MERITXELL JUBANY CANALS

MERITXELL JUBANY CANALS
Meritxell Jubany Canals (Mataró, 1973). Llicenciada en Dret, especialitzada en Propietat Intel·lectual i titulada en Gestió Cultural. El patrimoni cultural, la història i la cultura en general han esdevingut la seva autèntica vocació. Per això, des de ben joveneta ha format part de diversos col·lectius i entitats culturals a nivell local, i ha treballat com a gestora cultural especialitzant-se en la gestió i la difusió del patrimoni cultural. L’any 2014 inicia el projecte d’obertura al públic del Castell de Santa Florentina, un dels reptes més importants. La connexió amb el monument i tot el seu panorama artístic és tan forta que la captiva fins al punt de voler recuperar la història dels personatges que hi varen viure més de cent anys enrere i del seu context. És així com, de mica en mica, al llarg dels anys, es va construint en l’imaginari de l’autora una història que clama per ser explicada. La novel·la «Les ombres del castell» és, doncs, la història del Castell de Santa Florentina i la del llinatge dels Montaner, amb el clar objectiu de recuperar la memòria d’aquells personatges que van fer possible un dels llegats artístic i arquitectònic més important i meravellós del nostre país.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  LES OMBRES DEL CASTELL

  Obtingut

  104%
  188 / 180
  Obtingut
  188
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  135
  188 104%
  Codi Embed

LES OMBRES DEL CASTELL

Un nou projecte professional motiva a la recent doctorada en història de l’art, Alba Casals, a submergir-se en l’esplendor d’una famós castell modernista, el Castell de Santa Florentina, restaurat i ampliat a finals del segle XIX per Lluís Domènech i Montaner. Al llarg del descobriment d’un univers artístic fascinant, va augmentant l’interès de la historiadora per esbrinar qui va ser Ramon de Montaner, fundador de l’editorial Montaner i Simon, i el destí final del seu excepcional llegat.
Ficció i història s’entrellacen en aquest viatge al temps del Modernisme, de la Febre d’Or, de la Renaixença cultural, de la Barcelona cosmopolita, de l’estiueig burgès a Canet de Mar i de l’excursionisme literari a Santa Fe del Montseny.