LES ÀNIMES DEL TEMPS

Per: JAUME BORRÀS I FERRÉ

178 / 175

Queden 0 dies

Cofinançadors 80

 • Aportant 19,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 59,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Personatges», d’Anna Oliveras.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

JAUME BORRÀS I FERRÉ

JAUME BORRÀS I FERRÉ
Jaume Borràs i Ferré és llicenciat en Medicina, amb un mestratge en Administració d’Empreses, professionalment dedicat al món farmacèutic oftalmològic i a la investigació clínica. És casat i pare de cinc fills. No és arqueòleg, però sí un amant i estudiós dels ibers i del seu període històric. Va ser alcalde i regidor de Patrimoni de Cabrera de Mar, el municipi que acull l’imponent oppidum laietà anomenat Ilturo, al vessant sud del turó de Burriac, com també les restes evidents de l’administració militar romanes situades a la seva vall. Ha publicat la novel·la «Ilturo, l’oppidum laietà».

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  LES ÀNIMES DEL TEMPS

  Obtingut

  102%
  178 / 175
  Obtingut
  178
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  80
  178 102%
  Codi Embed

LES ÀNIMES DEL TEMPS

«Les ànimes del temps» és una novel·la que succeeix en un rerefons històric rigorosament cert, entre el 219 i el 212 aC, dins dels territoris ibèrics durant els primers anys d’iniciada la segona guerra púnica entre Roma i Cartago. Seguint l’aventura d’un tram inventat de la vida de cada un dels tres personatges principals, un nen edetà, un legionari romà i una jove ilerkavona, l’autor busseja en la imaginació sobre el que devia suposar formar part d’un botí de guerra i ser esclavitzat, en haver de participar en la cruesa de la guerra com a soldat a sou, i en la necessitat de transformar-se temporalment de gènere per poder integrar-se dins el mon masculí de l’exèrcit.