L’ÀNGEL CUSTODI

Per: XAVIER VALLVÈ I DUAIGÜES

43 / 120

Queden 16 dies

Cofinançadors 35

 • Aportant 12,00 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 36,00 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Revival», de Damià del Clot.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

XAVIER VALLVÈ I DUAIGÜES

XAVIER VALLVÈ I DUAIGÜES
Xavier Vallvé va néixer l'any 1955 a Barcelona. Llicenciat en Biologia, ha impartit classes de ciències i ha treballat també com a sociòleg. Ha guanyat el Primer Premi Felipe Ramis, 2001, convocat per l'Ajuntament de la Vila Joiosa (Alacant), pel relat autobiogràfic «Enmig del camí». Entre els més de 100 relats breus que porta escrits han estat publicats «Ambidextres» (Ediciones Oblicuas, 2017) i «L'embogidor de dones» (Edicions Balèria, 2018, Primer Premi Vila de Porreres de Narrativa, 2017). A banda d'escriure, les seves principals aficions són la lectura, el cinema, l'art, la geografia, la natura, els viatges, la gastronomia i els animals de companyia.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  L’ÀNGEL CUSTODI

  Obtingut

  36%
  43 / 120
  Obtingut
  43
  Queden
  16 dies
  Cofinançadors
  35
  43 36%
  Codi Embed

L’ÀNGEL CUSTODI

Una dona gran, vídua, viu sola, completament entregada a la lectura, el seu gran hobby. Però comença a patir alguna distracció que intranquil·litza la seva família. El seu net, l’Harald, que no té una relació massa bona amb els seus pares, decideix anar a viure amb ella per tenir-ne cura i aprendre de la seva experiència vital. Entre tots dos es crearan lligams encara més intensos que abans, i ajudaran l’Harald a afrontar les dificultats emocionals de l'existència humana.