LA BUTLLA D’OR

Per: NEUS JORDI

130 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 77

 • Aportant 13,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 41,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Terres de l’Ebre: vida i paisatge», de Vicent Pellicer.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

NEUS JORDI

NEUS JORDI
Neus Jordi. Nascuda a Tarragona, però resident a Barcelona, es va llicenciar en Filologia Clàssica a la UB i més tard en Filologia Catalana.
Va quedar finalista en el XII Premi Víctor Mora de Narrativa Breu (l’Escala, 2010) amb el conte «En una illa grega», publicat en el recull «Fotons apaivagats i quinze contes més» (La Busca Edicions).
Aficionada als clàssics i a l’arqueologia, s’ha dedicat a l’ensenyament durant més de trenta anys, impartint les màtèries de Grec i Llatí a secundària.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  LA BUTLLA D’OR

  Obtingut

  104%
  130 / 125
  Obtingut
  130
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  77
  130 104%
  Codi Embed

LA BUTLLA D’OR

Q. Corneli Secund, un noble ciutadà Romà, s’ha de desplaçar des de Roma, on viu, a Tàrraco, a causa del nou càrrec. L’emperador l’ha nomenat comandant de la flota a la província Tarraconensis, a la costa del Mediterrani.
S’hi trasllada acompanyat de la seva família i dels seus servidors. Durant el viatge per mar el seu fill Marc coneix un mariner, l’Ulisses, un esclau que li explica històries de mitologia, el qual l’influenciarà molt, fins a límits insospitats.
Misteris, aventures, mitologia i secrets en un escenari molt interessant: la Tàrraco Romana.