L'essència del nus

Per: Salvador Riera

208 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 63

 • Aportant 11,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 34,50 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres reservats

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 90 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d'obsequi publicat per 9 Grup Editorial: 'Catalunya. 50 elements d'arquitectura i enginyeria ferroviària'. PVP: 23'80 euros.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

Salvador Riera

Salvador Riera
Salvador Riera (Terrassa, 1959). Viu a Mataró. Enginyer, retirat des de 2010 per la malaltia de Parkinson. Aquesta circumstància, però, va ser el desencadenant que va fer brollar les seves inquietuds artístiques, fins aleshores arraulides, que s’han expressat mitjançant la poesia i la fotografia. Ha complementat la seva formació artística fent tres cursos de poesia de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, o seguint diferents cursos d’especialització fotogràfica de la mà de fotògrafs com Joan Safont, Anna Aluart o Sergio Ruiz. Té obra publicada en diferents recopilatoris i ha rebut diversos premis, tant de poesia com de fotografia.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  L'essència del nus

  Obtingut

  139%
  208 / 150
  Obtingut
  208
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  63
  208 139%
  Codi Embed

L'essència del nus

‘L’essència del nus’ és un poemari de lluita. La lluita contra els nusos gordians que ens lliguen a les nostres mancances. Les paraules i les fotografies s’entortolliguen en cada poema per intentar desfer-ne el nus. Els poemes proposen camins de sortida perquè cada lector pugui nuar i desnuar el seu propi vers. Seguint les dicotomies clàssiques del bé-mal i de l’amor-dolor, l’autor basteix un poemari intimista que insinua diversos eixos temàtics. És un recull que va i ve entre la duresa i la suavitat, però que sempre té el referent en la tendresa.