EL SOLDAT QUE MAI NO DISPARÀ UN TRET

Per: MARC VENTURA

77 / 155

Queden 0 dies

Cofinançadors 59

 • Aportant 15,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 47,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Contra la guerra i la violència», de Lev Tolstoi.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MARC VENTURA

MARC VENTURA
Marc Ventura i Noguera (Mollet del Vallès, 1964) és veí del barri de Gràcia de Barcelona des de l’any 1972 i llicenciat en Ciències Químiques amb especialitat en Bioquímica per la UB.
Treballa en el món del tèxtil des de fa trenta anys, és un apassionat de la història i un genealogista professional, membre de la Societat Catalana de Genealogia i Heràldica (SCGHSVN). Va publicar, el mes de febrer de 2020, el seu primer llibre: «1001 curiositats dels cognoms catalans».

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  EL SOLDAT QUE MAI NO DISPARÀ UN TRET

  Obtingut

  50%
  77 / 155
  Obtingut
  77
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  59
  77 50%
  Codi Embed

EL SOLDAT QUE MAI NO DISPARÀ UN TRET

El meu avi, l’avi Francesc, que per vosaltres serà el jove Francesc, era un noi molt espavilat, intel·ligent i avançat a la seva època. Sabia idiomes, escoltava jazz, era excursionista, esquiador, universitari, fotògraf... i soldat.
El soldat que no disparà mai un tret recull les cartes que en Francesc enviava al seu cosí i a la seva dona durant la Guerra Civil des del front republicà. Pare d’un nadó de vuit mesos, en Francesc deixa la família enrere per anar obligat a la guerra, on sabrà fer de tot menys de soldat.