EL MISTERI DE LA CASA NAVÀS

Per: MONIKA ESCUER ROS

160 / 160

Queden 0 dies

Cofinançadors 42

 • Aportant 9,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MONIKA ESCUER ROS

MONIKA ESCUER ROS
Monica Escuer Ros (Reus, 1964). Professionalment es dedica a les tasques administratives. Aficionada des de sempre a escriure poesia, l’any 2019 va descobrir el món dels microcontes, els microrelats i els haikus, alguns dels quals han estat recollits en les antologies publicades per l’editorial DiversidadLiteraria. Va ser arran d’aquesta experiència que va decidir fer un curs de narrativa exprés a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Després d’aquest curs, es va engrescar per l’escriptura de contes, cosa que sempre havia volgut fer però no s’hi havia atrevit.
Amb Quorum Llibres ha publicat diversos títols de la col·lecció Contes Màgics de Reus: «Institut Pere Mata, una porta a la ciència» (2019), «El Barato i les sabatilles màgiques» (2021), «La màgia balla al Centre de Lectura» (2021) i «En Pere, un ratolí al Colmado Baró» (2022). «El misteri de la Casa Navàs» és el cinquè conte de la col·lecció.
També ha publicat a través de l’autoedició, com els contes «El Lleó salva la Festa Major de Sant Pere» (2021) i «La Llamborda Fugissera, àlies Fotuda» (2022), i el seu primer poemari «De vida i de mort floreixen les flors» (2022).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  EL MISTERI DE LA CASA NAVÀS

  Obtingut

  100%
  160 / 160
  Obtingut
  160
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  42
  160 100%
  Codi Embed

EL MISTERI DE LA CASA NAVÀS

Un dia de fa deu anys va succeir un fet extraordinari a la Casa Navàs. El Quimet li volia demanar a la Neus que es casés amb ell tot obsequiant-li un anell molt especial, mentre visitaven aquest edifici modernista. Però, en el moment menys oportú, l’anell va desaparèixer.
Deu anys després, tornen a visitar la Casa Navàs amb els seus fills bessons, el Lluc i la Llúcia, als quals expliquen què va passar deus anys enrere. Tot i no estar d’acord a passar un diumenge fent una visita cultural enlloc d’anar a jugar al parc, el Lluc i la Llúcia, que compten amb l’ajut del Benjamí, el guia turístic de la casa, i del mateix Lluís Domènech i Montaner, s’acaben convertint en la clau per esbrinar què va passar amb l’anell.