EL GUARDIÀ DEL GÈNESI

Per: J. C. LLOP

240 / 240

Queden 0 dies

Cofinançadors 56

 • Aportant 25,00 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

J. C. LLOP

J. C. LLOP
Joan Carles Llop i López (Reus, 1966) és agent immobiliari. Des de molt jove ha sigut un apassionat de la història antiga i l’arqueologia, i ha estat vinculat al món cultural i l’associacionisme reusenc, membre de diferents entitats culturals, com el Centre d’Amics de Reus i l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus. També aficionat al món del col·leccionisme, el va portar a cofundar l’any 2017 l’associació de col·leccionistes Col·lectors Club de Reus.
Arran dels seus vincles amb el món cultural reusenc, ha volgut vincular part de la seva novel·la «El guardià del Gènesi» a alguns dels seus personatges històrics mes reconeguts de la ciutat.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  EL GUARDIÀ DEL GÈNESI

  Obtingut

  100%
  240 / 240
  Obtingut
  240
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  56
  240 100%
  Codi Embed

EL GUARDIÀ DEL GÈNESI

En Marc és un historiador que ronda la trentena. Mentre remena uns volums medievals de la biblioteca de Poblet, li cau a les mans un pamflet que li canviarà la vida.
L'Eduard, l'Antoni i en Josep són tres joves estudiants aficionats a reviure el passat. A finals del segle XIX, amb l’abadia de Poblet derruïda, descobreixen tres objectes en la tomba d’un antic duc anglès.
L’Ayub malviu amb la seva família, i tot es complica encara més després de rescatar una jove noble que s’està ofegant al riu Nil.
Tres èpoques i diferents personatges, tots lligats i guiats per diferents aventures: des de l’Antic Egipte dels faraons fins a l’actualitat, passant per la Catalunya de Gaudí.