DIBUIXANT REUS

Per: TERESA LLORACH • EDUARD LÓPEZ

336 / 300

Queden 0 dies

Cofinançadors 238

 • Aportant 19,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 58,50 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Vint elefants per un trapezi», de Tjerk van der Meulen.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

TERESA LLORACH • EDUARD LÓPEZ

TERESA LLORACH • EDUARD LÓPEZ
Teresa Llorach Manresa (Reus, 1965) dedica a l’art el temps que li permet el treball professional a la banca. Graduada en arts aplicades, especialitat de pintura, pla 63, a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, i projecte final a EA de la Llotja de Barcelona. És assídua als monogràfics de dibuix, pintura i història de l’art. Ha col·laborat amb cartells de difusió d’actes culturals i ha participat en exposicions col·lectives a l’Escola d’Art, Centre de Lectura i Galeria CT ART Gallery de Reus. Ha estat finalista un any del Premi de pintura Ceferino Olivé de la Fundació Privada Reddis. Ha guanyat el primer premi de pintura patrocinat per Vermuts Miró, del Museu del Vermut de Reus. Habitualment participa en les sortides amb el grup de dibuix Urban Sketchers Reus. Els últims anys s’ha apassionat per la il·lustració, en l’exercici de transformar un relat en imatge. Es tracta de tècniques on el suport és el paper, principalment l’aquarel·la. Mostra el nostre paisatge urbà, escenaris que li són familiars.

Eduard López Mercadé (Reus, 1961) és llicenciat en dret i expert en llenguatge jurídic. Es va iniciar professionalment com a corrector d’estil en la premsa local, i va col·laborar en distintes publicacions periòdiques com a dibuixant i periodista. Els darrers anys ha estat molt present en les xarxes socials, en diferents espais, personals i col·lectius, com les revistes digitals «Nervi» i «Lemúria». Ha publicat diversos contes a la revista «Valors». L’any 2014 publica el llibre «Interseccions» (Ifeelbook Editors) i el 2015 diversos relats i poemes als reculls col·lectius «Quedem al Zurich?» (Quorum Llibres) i «Bibliorelats» (Arola Editors).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  DIBUIXANT REUS

  Obtingut

  112%
  336 / 300
  Obtingut
  336
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  238
  336 112%
  Codi Embed

DIBUIXANT REUS

Aquest projecte neix quan la Teresa Llorach comença a dibuixar i pintar amb aquarel·la paratges de la seva ciutat, Reus. En paral·lel, la dissenyadora Elisabeth Tort està treballant en un projecte singular, un llibre que mostri la ciutat de Reus des d'una perspectiva artística. Quan la Teresa Llorach i l'Elisabeth Tort es coneixen, neix el llibre que teniu a les mans. El reusenc Eduard López Mercadé hi posa les paraules, escrivint els textos que acompanyen al lector per Reus, i desvelant molts secrets de la ciutat, alguns desconeguts fins i tot pels que hi han nascut. Ell serà al projecte des de un començament.
Les aquarel·les esdevenen així un llibre il·lustrat, o més precisament un carnet de viatge —segons la tradició francòfona—. Un llibre o carnet que ens acompanya tot fent una passejada per la ciutat, per alguns dels seus àmbits més populars, però també per altres més desconeguts. Perquè Reus, tot i la seva anomenada, té molts racons i aspectes per descobrir. Però l'essència del llibre parteix de la voluntat de transmetre que ens agrada la nostra ciutat. Ens estimem Reus i la mirem amb ulls curiosos, i en volem fer partícips d'aquest amor i aquesta curiositat els nostres lectors.