CREU-ME, ÉS POSSIBLE

Comunicatiu.
Per: JOSEP BAIGES (coordinador)

148 / 75

Queden 0 dies

Cofinançadors 59

 • Aportant 13,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 41,70 €

  Serveis: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 90 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «El dia de l’escórpora», de Miquel Bonet Pinyol.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

JOSEP BAIGES (coordinador)

JOSEP BAIGES (coordinador)
Josep Baiges Gispert (Reus, 1968). Llicenciat en Història General i Geografia per la URV i màster en gestió i direcció d’empreses radiofòniques per la UAB. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la ciutat de Reus, en mitjans com Ràdio Reus-SER i Canal Reus TV. Ha col·laborat en infinitat de mitjans escrits com a articulista i és el responsable del blog ElMóndeReus.cat, que l’any 2012 va guanyar un dels premis Blocs Catalunya que atorga l’associació Stic.cat en la categoria de política i societat. Des del seu blog s’ha convertit en un dinamitzador ciutadà involucrant-se en nombroses iniciatives locals. Ha publicat els llibres «Els 100 dies que van canviar el Món de Reus» (Salòria, 2011) i «De Prim a Plim» (Salòria, 2014). Actualment és el responsable de comunicació de la Cambra de Comerç de Reus.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  CREU-ME, ÉS POSSIBLE

  Obtingut

  197%
  148 / 75
  Obtingut
  148
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  59
  148 197%
  Codi Embed

CREU-ME, ÉS POSSIBLE

Aquesta antologia aglutina 27 històries sobre el càncer que han escrit periodistes vinculats, en un moment o altre de la seva carrera, a la ciutat de Reus. Són relats reals o de ficció que coincideixen a l’hora de fer un plantejament optimista vers la malaltia. El llibre pretén ser una font d’esperança per aquells que lluiten contra el càncer, i els encomana tota la força, il·lusió i decisió que es necessita en la batalla. Una lluita que, malgrat les adversitats, cal positivar per poder afrontar-ne les envestides amb coratge. Josep Baiges, diagnosticat de càncer l’abril de 2015, explica la disposició vital que va adoptar convençut que l’actitud del malalt possiblement no és el remei, però sí el principi de la solució. Per això és va aferrar a la frase “Creu-me, és possible!”.
Els beneficis de l’edició del llibre es destinaran íntegrament a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre i al servei d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan.