CAUREM

Per: PAU ALTIMIRA

42 / 190

Queden 26 dies

Cofinançadors 25

 • Aportant 16,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

PAU ALTIMIRA

PAU ALTIMIRA
Pau Altimira Marfà (Sabadell, 2002) és ballarí professional, que actualment treballa amb el Ballet Contemporani de Catalunya, i amb ànima humanística estudia a la UOC el grau en Humanitats. Després de dos anys d'escriure poemes per aquí i per allà, s'adona de tot allò que sense voler ha deixat per escrit. Així, doncs, premeditant i cuinant a foc lent ha creat el seu primer poemari: «Caurem». Aquest cul inquiet s'engresca a ordenar i a crear a través de les seves idees aquests versos d'inèrcia profunda i moguda.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  CAUREM

  Obtingut

  22%
  42 / 190
  Obtingut
  42
  Queden
  26 dies
  Cofinançadors
  25
  42 22%
  Codi Embed

CAUREM

«Caurem» és un recull de poemes on es plasmen sentiments, emocions, pensaments que cauen inevitablement si ens deixem de prejudicis i reflexionem més enllà de la superficialitat banal i casual.
Són versos plens, ràpids i no gaire recarregats que amaguen darrere de cada joc de paraules un entrellaçat d'idees i capes a poder interpretar de manera molt particular i alhora peculiar. Amb llibertat de reflexió davant de cadascun d'ells i amb clares intencions de fer al lector entrar en un joc de paradoxes per tal de qüestionar-lo. I de retruc creant una comunicació amb l'escriptor que estarà amb el lector fent-se present amb la seva petjada candent.