CASSANDRA

Per: ROSER VIDAL

126 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 65

 • Aportant 15,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 46,50 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Sense fi», de Salvador Company.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ROSER VIDAL

ROSER VIDAL
La Roser Vidal, filla de pares catalans, va néixer a Madrid l’any 1954, però viu a Catalunya des del 1977. Va treballar com a metgessa de família a pobles de Lleida i Tarragona i, posteriorment, com a ginecòloga a Tarragona i Valls fins a la seva jubilació. Malgrat haver escrit des de ben jove, fins i tot alguna novel·la encara inèdita, no va començar a publicar fins al 2017. Aquesta és la tercera novel·la que s’edita, la qual segueix la línia d’intriga i investigació de les anteriors, «Cops amagats» (2017) i «Nexes» (2019), totes publicades a Quorum Llibres.
Les seves novel·les s’han considerat de novel·la negra, però ella s’estima més pensar que recull bocins de vida i els enfila en un argument on la intriga i el misteri van conduint el lector, gairebé sense adonar-se’n, fins a la plana final.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  CASSANDRA

  Obtingut

  101%
  126 / 125
  Obtingut
  126
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  65
  126 101%
  Codi Embed

CASSANDRA

Una dona s’estavella contra el terra en una placeta al bell mig de Tarragona, en una calorosa tarda d’estiu plena de nens que juguen amunt i avall. S’ha suïcidat? Ha estat un accident? O potser ha estat un assassinat? L’inspector Font va saltant d’una hipòtesi a una altra a mesura que intenta esbrinar la història de la Júlia, una dona que sembla haver volgut esborrar el seu passat. A pesar de tot, les peces no acaben d’encaixar i la investigació s’embrolla fins a uns límits impensables. I és que el destí, de vegades, agafa viaranys insospitats, però, d’altres vegades, som nosaltres qui marquem, amb les nostres actituds i decisions, cap a on ha d’anar.