CAMINS CREUATS

Per: ANDREU PÉREZ

140 / 200

Queden 0 dies

Cofinançadors 84

 • Aportant 22,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ANDREU PÉREZ

ANDREU PÉREZ
Andreu Pérez (Girona, 1968) està feliçment casat i és pare de 3 fills que va haver d’anar a cercar-los, a cadascun d’ells, a un indret diferent del món. És enginyer informàtic i ha estudiat un MBA. Consultor i professor associat de la UAB, dedica el seu temps a assessorar les pimes i a ensenyar als seus alumnes, però sobretot, a llegir i a escriure, dues de les seves grans passions que li han portat en els darrers dotze anys a crear dues novel·les i diversos relats. Que per què escriu? Perquè té moltes coses a dir, i a més li agrada fer-ho posant tot el seu esforç, amb sentit i delicadesa.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  CAMINS CREUATS

  Obtingut

  70%
  140 / 200
  Obtingut
  140
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  84
  140 70%
  Codi Embed

CAMINS CREUATS

L'Aida i la Denali, dues mares entregades a les seves famílies, descobriran que, tot i provenir d'orígens molt diferents i viure a bandes oposades del món, hi ha quelcom que les unirà per sempre: l'amor per la seva filla.
Aquesta novel·la, escrita amb una especial sensibilitat narrativa però sense eludir la cruesa de la realitat que envolta la vida dels seus nombrosos personatges, ens endinsa subtilment dins les històries i el complex entramat de relacions de dues extenses famílies: una ubicada als suburbis de Mumbai i l’altra, ben establerta a la classe burgesa barcelonina.
«Camins creuats» és una novel·la que parla de superació i frustració, de compassió i egoisme, de sacrifici i esperança, i ens presenta unes vides carregades d’anhels, dubtes i decisions que ens provoquen per no deixar-nos indiferents.