ALBES

Per: ALBERT GARCIA PASCUAL

186 / 165

Queden 0 dies

Cofinançadors 131

 • Aportant 11,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 34,50 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Versos de sal», de Montserrat Butxaca.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ALBERT GARCIA PASCUAL

ALBERT GARCIA PASCUAL
Albert Garcia i Pascual (Castelló de la Plana, 1967). Professionalment, ha treballat en diverses coses, sempre amb una certa llibertat que és, alhora, un do i una maledicció. Literàriament, ha tocat diversos gèneres i formats: novel·la, relats i contes. I ha escrit per a adults, joves i infants, però sempre narrativa. D’ençà un temps, tres anys, s’ha endinsat en el món de la poesia i aquest és el seu primer poemari.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  ALBES

  Obtingut

  113%
  186 / 165
  Obtingut
  186
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  131
  186 113%
  Codi Embed

ALBES

El poemari «Albes» recull estats d’ànim que genera el trenc d’alba. Uns estats d’ànim que van des de l’amor més intens fins a la por més desesperada, passant per la incertesa de viure.
L’autor cerca aturar els sentiments en un instant i descriure’ls minuciosament. En definitiva, són cançons d’amor i poemes desesperats fruit de l’experiència vital.