FOT-LI QUE ÉS DE REUS

Per: JOSEP BAIGES – JORDI ROMERO

160 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 85

  • Aportant 15,00 €

    Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

    Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

    Aportar
  • Aportant 45,00 €

    Producte: 3 Quorums = 3 llibres

    Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Homes i dones pels carrers de Reus», d’Enric Tricaz.

    Aportar
  • APORTACIÓ LLIURE

    Aportació lliure

    Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
    Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

    Aportar

Autor

JOSEP BAIGES – JORDI ROMERO

JOSEP BAIGES – JORDI ROMERO
Jordi Romero Gesalí (Reus, 1957) és dissenyador gràfic. Format a l’agència Stick Publicitat (Reus) i a l’escola Eina (Barcelona), va fundar, junt amb el seu germà Albert, l’estudi de comunicació visual Albert i Jordi Romero, amb seu a Barcelona (1986-2014). Durant aquest període van ser responsables de diferents treballs per al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, el Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Terrassa), Edicions 62 (Barcelona), Els Pets (Constantí), El Terrat de Produccions (Barcelona), Cadena SER Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Ajuntament de Reus, Canal Reus TV, Cambra de Comerç de Reus, Fundació Privada Reddis (Reus), Fabroker.eu Corredoria d’Assegurances (Tarragona), i d’altres, i són autors de nombrosos grafismes per a imatge corporativa (com l’emblema de la ciutat de Reus), cobertes de llibres i de discos, cartells, catàlegs, campanyes, il·lustracions i un llarg etc. Actualment viu i treballa a Reus. Ha publicat «Xecs, els dadàs de Reus» (Pragma Edicions, 2010), un recull documental amb imatges i testimonis dels anys en què el bar Dadà (del que en va ser cofundador) va marcar tendència entre la joventut i la vida nocturna de Reus. No té cap màster.


Josep Baiges Gispert (Reus, 1968). Periodista. Ha dedicat tota la seva trajectòria a relatar el batec de la ciutat que el va veure néixer fent genuí periodisme de proximitat i vinculant-se en multitud d’iniciatives ciutadanes, conscient que el periodista local té el deure i l'obligació d’aportar valor a l’hora de cohesionar la realitat on treballa, generant marca de ciutat. Sempre ha desenvolupat la seva activitat professional en mitjans amb el mateix cognom: Ràdio REUS i Canal REUS. I ha col·laborat, sovint desinteressadament, en d’altres mitjans reusencs com a articulista. Actualment treballa a la Cambra de Comerç. La de REUS, naturalment. I ha fet del seu blog, El Món de REUX, un referent local d’un simpàtic periodisme costumista esquitxat, a tothora, de pinzellades humorístiques. Té tres fills, ha publicat quatre llibres i ha plantat diversos arbres. Tot i així, no para quiet. Potser perquè, sent ganxet, s’aplica sovint la màxima local: Fot-li, que ets de Reus.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

  • Widget del projecte

    publica el widget del projecte

    Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

    FOT-LI QUE ÉS DE REUS

    Obtingut

    107%
    160 / 150
    Obtingut
    160
    Queden
    0 dies
    Cofinançadors
    85
    160 107%
    Codi Embed

FOT-LI QUE ÉS DE REUS

Gairebé sense voler, com si fos un joc i un passatemps, el Jordi Romero va utilitzar el seu mur a Facebook per sorprendre els seus conveïns amb una sèrie de perfils ombrejats de reusenques i reusencs. En una ciutat on tothom es coneix, va ser capaç d’innovar en el sempre complex gènere del retrat cercant una nova tècnica per dibuixar la gent que l’envolta. Una mena d’ombres xinesques que sorprenen per la seva enorme precisió i que permeten identificar d'immediat el personatge resseguit. Ara Romero, en aquest llibre, ha fet un primer arreplec d’aquests dibuixos. Són 100 personatges que compten amb l’aportació literària de Josep Baiges, que s’ha encarregat de complementar, amb la paraula escrita, la creació de Romero. De moment són 100, però ambdós ja treballen per continuar fent d’aquesta sèrie un autèntic QUI ÉS QUI del Món de Reus.