L’HOME DE LES CABANES

Per: EVA CALDÚ

35 / 120

Queden 0 dies

Cofinançadors 14

 • Aportant 11,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 34,50 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Diari de natura», de Vicent Pellicer.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

EVA CALDÚ

EVA CALDÚ
Eva Caldú Amat (Sant Quintí de Mediona, 1976) es va llicenciar en psicologia. A mesura que s'anava formant en aquest camp, es va anar interessant cada cop més per l'educació emocional i el creixement personal. Va ser aleshores quan va focalitzar els seus estudis de postgrau en teràpia Humanista-Existencial. Creu en l'ésser humà com a ésser lliure, responsable de les seves decisions i accions, alhora que capaç de trobar el seu camí.
Ha portat a terme la seva tasca en escoles de primària i en centres privats d'adults. Actualment és responsable del centre obert Qoberta, espai socioeducatiu que acull infants i adolescents.
Autora de «Halima», publicat per Omniabooks, i de diversos contes per adults que encara no han vist la llum. Escriu en el blog coneixteblog.wordpress.com/.

Montserrat Batet Creixell neix a Sant Quintí de Mediona. És llicenciada en Belles Arts i posteriorment s'especialitza en il·lustració a l'Escola Massana de Barcelona. Treballa com a il·lustradora des de l'any 2006, sobretot en el camp infantil i juvenil. La seva feina ha estat guardonada amb el premi del certamen de còmic i il·lustració de l'Injuve (2005) i amb el premi Lazarillo d'il·lustració (2006).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  L’HOME DE LES CABANES

  Obtingut

  29%
  35 / 120
  Obtingut
  35
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  14
  35 29%
  Codi Embed

L’HOME DE LES CABANES

«L'home de les cabanes» pretén ser un petit homenatge a Josep Pujiula, el qual, durant quaranta-cinc anys de la seva vida, va anar construint, desconstruint i reconstruint el parc de Cal Sis Rals o Parc de les cabanes d'Argelaguer (cabanes de fusta, laberints, torres altes, fonts fetes de formigó i altres materials reciclats).
Es tracta d’una història mig fictícia i mig verídica en què una nena, casualment, junt amb la seva família, descobreix el parc. Al llarg del relat es van enllaçant les vivències personals de la nena amb l'obra d'en Pujiula, que s’ha inclòs dins l'anomenat «art brut». Al llarg de la vida de la protagonista hi ha unes quantes visites casuals al parc, que justament coincideixen amb els canvis més importants que s’hi desenvolupen.