UNA CERTA ONADA

Per: EMÍLIA ILLAMOLA GANDUXÉ

165 / 165

Queden 0 dies

Cofinançadors 50

 • Aportant 11,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d'anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 35,70 €

  Producte: 3 QUORUMS = 3 LLIBRES RESERVATS

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs tres exemplars a casa teva en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació. També rebràs un quart llibre d’obsequi de 9 Grup Editorial, el llibre «L’ull blau de Sibèria», de Santiago Vilanova.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

EMÍLIA ILLAMOLA GANDUXÉ

EMÍLIA ILLAMOLA GANDUXÉ
Emília Illamola Ganduxé (Argentona, 1953).
Vinculada laboralment al món del llibre des del 1974 fins al 2011, primer a Cap Gros, botiga de llibres, i després a la coneguda Llibreria Robafaves, de Mataró, de la que va ser cofundadora, recentment ha desplegat una vocació literària que portava a dins seu des de feia temps.
El primer recull que ha publicat ha estat el llibre «Fraccions», de prosa poètica, que ha presentat en nombroses llibreries, biblioteques i entitats culturals, on ha acostat les seves paraules escrites a través de la lectura.
Actualment col·labora en diferents programes de ràdio i participa en recitals. Seguint la seva tasca literària, recentment ha publicat «Joc de llunes», la seva primera novel·la.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  UNA CERTA ONADA

  Obtingut

  100%
  165 / 165
  Obtingut
  165
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  50
  165 100%
  Codi Embed

UNA CERTA ONADA

La Viola es planteja fer realitat un somni de joventut: escriure un llibre. S’hi llença, i mentre una onada de pensaments elementals, evidents, de dubtes i d’inseguretats la domina, la ficció es barreja i confon amb el seu dia a dia.
La protagonista d’«Una certa onada», la més ambiciosa obra narrativa d’Emília Illamola Ganduxé, intenta explorar allò que pren per la seva realitat, preguntant-se a si mateixa si és poc madura, per buscar la frescor que els canvis provoquen a l’obrir-se nous replecs en la seva trajectòria vital.
Obra d’aprofundiment psicològic, intimista i alhora vital, entrellaça textures, prosa poètica i exploracions de les noves tecnologies i maneres de comunicar-se a través dels correus electrònics. També ens desvela els anhels i motivacions d’una persona atenta a la vida quotidiana, que estima i protegeix, i que desitja, alhora, arribar a l’objectiu que s’ha marcat, en un món que se li fa més complex a mesura que s’hi endinsa; mentre els fils de l’existència s’esfilagarsen, a través de les paraules, amb tot allò que va descobrint, que li dóna entitat, que la fa ser i existir.