L’OFICI D’EXCAVADOR

Per: CONRAD HORTOLÀ

3 / 125

Queden 14 dies

Cofinançadors 1

Ja han aportat (1)

 • Anònim

  Posició
  Aporta aquí:
  3
  Data
  05/09/2021
Veure més
 • Aportant 9,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 29,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Abril florit», de Celdoni Fonoll.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

CONRAD HORTOLÀ

CONRAD HORTOLÀ
Conrad Hortolà (Tarragona, 2003) és fill del biòleg Policarp Hortolà (URV/IPHES). Des de ben petit ha estat influenciat per l'ambient científic, cultural i melòman que es respirava a casa seva. Ha compaginat els seu estudis secundaris amb formació teatral. També s'ha format en història de l'art mitjançant cursos organitzats per la UNAM (Mèxic). Ha estat el conductor del programa Entrevista a la vista! dins del Projecte PodcastCity de Ràdio Ciutat de Tarragona.


Gràcies per la teva aportació. Estàs a un pas de cofinançar aquest projecte.

Aportació

  1 Quorum = 9,90 €

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  ATENCIÓ
  Ara no es realitzarà cap cobrament. Només si el projecte té èxit i s’aconsegueix l’objectiu marcat, rebràs un correu notificant-t’ho i se’t cobrarà automàticament la reserva d’exemplars que has fet.

  Recorda. El projecte de micromecenatge té una durada de 40 dies.

  El llibre s’enviarà al domicili que l’Usuari hagi fet constar en enregistrar-se a la Pàgina web en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació. Els enviaments a les Illes Balears, Canarias o l’estranger estan subjectes a recàrrecs i limitacions.

Has d'iniciar sessió per cofinançar aquest projecte

Estàs a punt d'aportar 9.90 €