L’OFICI D’EXCAVADOR

Per: CONRAD HORTOLÀ

3 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 1

 • Aportant 9,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 29,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Abril florit», de Celdoni Fonoll.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

CONRAD HORTOLÀ

CONRAD HORTOLÀ
Conrad Hortolà (Tarragona, 2003) és fill del biòleg Policarp Hortolà (URV/IPHES). Des de ben petit ha estat influenciat per l'ambient científic, cultural i melòman que es respirava a casa seva. Ha compaginat els seu estudis secundaris amb formació teatral. També s'ha format en història de l'art mitjançant cursos organitzats per la UNAM (Mèxic). Ha estat el conductor del programa Entrevista a la vista! dins del Projecte PodcastCity de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  L’OFICI D’EXCAVADOR

  Obtingut

  2%
  3 / 125
  Obtingut
  3
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  1
  3 2%
  Codi Embed

L’OFICI D’EXCAVADOR

Aquest llibre es basa en una sèrie d’entrevistes a alguns membres de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) vinculats a la Universitat Rovira i Virgili. Tot defugint la típica entrevista de continguts exclusivament científics, els aspectes professionals es barregen amb les vivències personals dels convidats.
El lector trobarà aquí resposta a qüestions com ara com va arribar la seva vinculació a l’IPHES, per quin motiu es produeixen les extincions en massa, situacions de perill que ha viscut durant el seu treball de camp, motius del canvi climàtic, malalties dentals en la humanitat fòssil, avantatges i desavantatges de l’ensenyament virtual, com publicar en revistes científiques especialitzades, llocs que li han causat més impressió a nivell científic i humà, col·laboracions internacionals que realitza, i un llarg etcètera. També coneixerà algunes de les músiques favorites (tant clàssiques com modernes) dels convidats, unes músiques de les quals vàrem poder gaudir durant les converses.