SALOMÓ DEL CALL

Per: PERE SANVISENS

41 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 31

 • Aportant 14,40 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 43,20 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Un sojorn a Baden-Baden», de Joan Giné-Masdeu.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

PERE SANVISENS

PERE SANVISENS
Pere Sanvisens Herreros (Barcelona, 1947) és metge general (especialitat en Medicina Familiar i Comunitària). Ha exercit professionalment a Tarragona i altres llocs des de 1974. Ha cursat estudis de Belles Arts a Barcelona i es dedica assíduament a la pintura. Escriptor des de fa molts anys, cultiva l’assaig científic i sociològic, la crítica cinematogràfica, la narrativa i la poesia. Ha publicat diversos articles i poesia a la revista «Galens».

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  SALOMÓ DEL CALL

  Obtingut

  33%
  41 / 125
  Obtingut
  41
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  31
  41 33%
  Codi Embed

SALOMÓ DEL CALL

Una estranya intriga a la Barcelona del segle XIV prèvia al terrible assalt del call, l’obcecació d’un pertorbat per un vas grec, un pistoler abatut d’un tir a l’esquena a l’Oest americà, una camperola perduda al París de principis de segle XX, un èmul maldestre de Sherlock Holmes...Vet aquí un mosaic d’històries que s’imbriquen en el temps i l’espai. Entre el drama i la comèdia, la ironia i la sordidesa. No cal buscar-hi coincidències ni unitat aparent, més enllà d’aquell lligam inextricable que resulta de la condició humana.