POTSER SÍ

Per: ALFONS FILBÀ

26 / 135

Queden 0 dies

Cofinançadors 22

 • Aportant 12,30 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 36,90 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Un sojord a Baden-Baden», de Joan Giné-Masdeu.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ALFONS FILBÀ

ALFONS FILBÀ
Alfons Filbà i Saleta (Mataró, 1947) va estudiar comerç i comptabilitat, formació bancària, comerç internacional i assegurances, a més de diversos idiomes. Ha desenvolupat una intensa trajectòria laboral a l’hostaleria, en una empresa familiar; però també en l’àmbit de l’administració, en una fàbrica tèxtil, un banc, el sector de l’enginyeria naval i en la creació d’una empresa pròpia exportadora de peix fresc.
Home força inquiet, entre les seves aficions destaquen l’excursionisme, el muntanyisme i la lectura. A partir de la seva jubilació va començar a escriure. “Em considero un lletraferit i encara que amb la meva llengua he estat un autodidacte total, de fa anys he dedicat part del meu temps de lleure a escriure contes, relats i reflexions per pur divertiment personal.”

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  POTSER SÍ

  Obtingut

  19%
  26 / 135
  Obtingut
  26
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  22
  26 19%
  Codi Embed

POTSER SÍ

POTSER SÍ és un recull que aplega tres relats de l’autor mataroní Alfons Filbà i Saleta. El que dona títol al volum ens narra la història de l'Ernest, que sol i desconcertat no sap on es troba. En Pere, de mica en mica, li anirà aclarint el perquè i com ha arribat on són.
La segona de les narracions, «La partideta», se situa l’any 1960, una tarda qualsevol, al cafè d'un poblet també qualsevol, on quatre veïns es troben per jugar a les cartes mentre comenten els últims esdeveniments.
I el tercer dels contes d’aquest llibre, «Estranya experiència al país dels gossos», ens acosta a un capvespre calorós, en una taverna perduda del port, on el narrador va conèixer la curiosa història d'un vell xacrós i atrotinat i que ara comparteix. Això acaba sent una bona reflexió de la realitat que ens envolta.
En aquest seu primer llibre, l’autor ens presenta tres contes amb ironia, humor i una subtil tendresa, escrits amb hàbil tremp narratiu, que ens conviden a la lectura mentre ens desperten alhora emocions profundes.