PEUS DE FADA

Per: ENCARNA QUIJADA VARGAS

9 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 5

 • Aportant 10,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 32,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Sense fi», de Salvador Company.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ENCARNA QUIJADA VARGAS

ENCARNA QUIJADA VARGAS
Encarna Quijada Vargas (Esplugues de Llobregat, 1970). Ha cursat estudis de Filologia Romànica General a la Universitat Central de Barcelona i durant bona part de la seva vida ha treballat com a traductora. El descobriment força tardà de la natura i la col·laboració com a voluntària amb una ONG la van empènyer a compensar les seves mancances en l’àmbit de les ciències a través de la realització de diferents cursos (gestió de fauna i espais naturals, rehabilitació de fauna salvatge...), els quals li van permetre d’estructurar i interioritzar millor tot el que estava aprenent sobre el terreny i a descobrir la seva veritable vocació, la natura.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  PEUS DE FADA

  Obtingut

  7%
  9 / 125
  Obtingut
  9
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  5
  9 7%
  Codi Embed

PEUS DE FADA

Els onze relats descriptius que componen aquest llibre, tots ells molt breus, conviden el lector a submergir-se a la platja dels Muntanyans de Torredembarra amb una mirada diferent, a allunyar-se de la típica imatge de sol i platja i deixar-se portar per una visió més poètica del paisatge. De la mà de l'autora, el lector podrà pujar al cel amb el sol, trepitjar la sorra amb la lleugeresa dels peus d'una papallona o observar la llacuna acompanyat per uns estels silenciosos i perfectes i, per què no?, patir també seguint les passes dels veritables habitants de la platja, com els corriols o les gavines, i els que hi arriben com a éssers marginats i desheretats, com ara una garsa domèstica o una parella de gossos abandonats.