PETITES HISTÒRIES DE DIES DE SOLITUD

Narracions il·lustrades de Pep Monrós
Per: PEP MONRÓS

212 / 180

Queden 0 dies

Cofinançadors 104

 • Aportant 11,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 35,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Triviacat: Anys 80. Un llibre lúdic de preguntes i respostes», de Martí Farré.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

PEP MONRÓS

PEP MONRÓS
Pep Monrós i Cabús (Barcelona, 1935 – Mataró, 2016) va passar la infància al passatge de la Pau i al carrer Lluís el Piadós, i amb sis anys es va traslladar amb la família al Guinardó. Va cursar estudis a l'escola dels Maristes del passeig de Sant Juan de Barcelona (diploma a la "constàcia" per aguantar-los deu anys), i posteriorment el peritatge elèctric a l'Escola Industrial de Barcelona.
Va entrar en el món del treball amb teixits i estampats, però ràpidament va centrar les seves aficions en Discorama, la botiga que va muntar al carrer de Lepant de Barcelona, venent música (vinils), i tota classe d'equips per a música, fotografia i cinema. En el "club" Discorama, durant molts anys, es reunien i ‘tertuliaven’ amics, coneguts i saludats del món de la música, el cinema, la fotografia i les lletres.
Com que tot té un final, Discorama també es va acabar i en Pep es va traslladar a viure a Mataró, on treballant per al setmanari "Capgròs" va refer la seva vida i va desenvolupar una altra afició de sempre, el dibuix, donant imatge a les ‘historietes’ o petits contes que al llarg dels anys va anar escrivint.
Molt aficionat al dibuix, a fer còmics i al cinema, era un gran col·leccionista de pel·lícules. Amb el llibre ‘Petites històries de dies de solitud’ va anar reunint tota la seva tasca narrativa, il·lustrada per ell mateix.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  PETITES HISTÒRIES DE DIES DE SOLITUD

  Obtingut

  118%
  212 / 180
  Obtingut
  212
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  104
  212 118%
  Codi Embed

PETITES HISTÒRIES DE DIES DE SOLITUD

‘Petites històries de dies de solitud’ recull les narracions il·lustrades de Pep Monrós i Cabús, nascut a Barcelona i mataroní d’adopció, home de bones converses i opinions, ponderat i amic dels seus amics. El lector hi trobarà tots els relats, publicats fragmentàriament a la revista ‘Capgròs’ i que ell mateix va revisar i va preparar a punt d’edició quan va deixar-nos.
En el pròleg del llibre, l’escriptora Care Santos, ens recorda l’autor i el seu treball. Aquí en teniu un fragment, ben aclaridor de qui era en Pep i la seva obra:
“No em costa gens escriure aquestes paraules d’acompanyament a aquest llibre de relats de Pep Monrós. M’agradaria més fer-ho després de discutir-ne els detalls amb ell, però malauradament ja no és possible. Aquests contes, que d’alguna manera són el llegat d’una vida, arriben quan ni a la vida ni a les pàgines s’hi pot afegir res més.”