PER DAMUNT DELS ESTELS

Il·lustracions d’Eulàlia Soler
Per: HELENA SOLER I PUIG

154 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 72

 • Aportant 12,30 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 36,90 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Versos, versets i versots», de Celdoni Fonoll.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

HELENA SOLER I PUIG

HELENA SOLER I PUIG
L’Helena i l’Eulàlia Soler i Puig són bessones, nascudes a Barcelona, el 1967.

L’Helena és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Des de l’any 1991, treballa com a professora d’Ensenyament Secundari i imparteix classes de llengua catalana i literatura, als instituts Baldiri Guilera (el Prat de Llobregat), Milà i Fontanals (Barcelona) i, des del curs 1999-2000, a El Palau (Sant Andreu de la Barca). Membre de l’Associació de Joves Escriptors (AJELC) des del 1985, en va ser presidenta entre els anys 1991 i 1994. Guanyadora del Premi de narrativa breu Vila de Corbera (1990) i finalista del Premi Garrotxa (2003), té publicats «Carlemany a Girona» (1985), diversos relats en antologies com ara «Cronoficcions» (L’Aixernador, 1995) o «A tall d’antologia» (L’Esguard, 2005). Casada amb l’escriptor olotí Lluís Busquets i Grabulosa, tots dos han publicat una adaptació didàctica del «Llibre de les bèsties» de Ramon Llull (Laertes, 2002), així com el «Llibre d’amic i amat» encarant la versió medieval amb una d’actualitzada en el volum R. Llull/ J. Verdaguer /L.M. Xirinacs: «Tres homes de Déu en diàleg» (Balasch Editor, 2016). El 2007 va publicar el volum de narracions «Àngels i retrats» a Abadia Editors, amb pròleg de Maria Barbal. Tot i que ha alternat sempre l’escriptura de la prosa i el vers, «Per damunt dels estels» és el primer poemari que publica. Ara mateix està treballant en la redacció d’una novel·la.

L’Eulàlia és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Va fer l’especialitat de Restauració i Conservació i ha dedicat tota la seva trajectòria professional a la restauració d’obres d’art. Als seus inicis, però, va impartir classes de taller artístic a les escoles del seu poble. La Història de l’Art sempre l’ha apassionat i ha viatjat arreu del món visitant museus. Ha treballat des de 1990 per al Servei de Restauració de Béns Mobles fent intervencions “in situ” arreu de les comarques catalanes, entre les quals destaquen algunes pintures murals del Pirineu i retaules barrocs de la catedral de Barcelona. També ha treballat al Centre de Restauració de Béns Mobles (CRBM), primer al Monestir de Sant Cugat i després a Valldoreix. Hi ha obres restaurades per ella a molts museus i esglésies de tota la geografia del país. Des de 2010 treballa com a restauradora per al Museu de la Garrotxa d’Olot. Aquesta és la seva primera publicació com a il·lustradora.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  PER DAMUNT DELS ESTELS

  Obtingut

  103%
  154 / 150
  Obtingut
  154
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  72
  154 103%
  Codi Embed

PER DAMUNT DELS ESTELS

«Per damunt dels estels» és el primer volum de poesia que publica la seva autora, Helena Soler. Es tracta d’un poemari on la fascinació davant de l’Univers i els seus misteris es transforma en metàfora d’una íntima reflexió. Així, en els seus versos (escrits en diversos metres, des de la brevetat del haiku fins a la cadència de l’alexandrí o del decasíl·lab) desfilen planetes, galàxies i fenòmens còsmics, que duen la poeta a parlar sobre l’amor, la vida i la mort. Tal com afirma Joan Mercader al seu pròleg, “ens trobem davant un paisatge poètic ple de suggeriments. Un recorregut pels espais siderals de l’ànima”. El llibre es complementa amb les il·lustracions d’Eulàlia Soler.