NEXES

Per: ROSER VIDAL

128 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 64

 • Aportant 15,50 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 46,50 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Embarcats», de Joan Rebagliato.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ROSER VIDAL

ROSER VIDAL
La Roser Vidal i Font va néixer a Madrid, filla de pare i mare catalans. L’any 1977 es va traslladar a Catalunya, on va començar a treballar com a metge rural a Santa Coloma de Queralt, Vallfogona de Riucorb i Vilanova de Bellpuig. Després de cursar l’especialitat a Tarragona, ha treballat com a ginecòloga a Tarragona, Valls, el Baix Llobregat i Barcelona. Viu a Valls des del 1986.
Malgrat que fa molts anys que escriu històries, no va publicar la primera novel·la, «Cops amagats», fins al 2017. Aquesta és la segona incursió al món de les novel·les de misteri, on ha descobert la llibertat de tractar temes que ens afecten profundament com si fossin un joc. El nivell de reflexió que provoquin depèn del lector o la lectora, però la intenció bàsica és que tothom passi una bona estona de lectura.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  NEXES

  Obtingut

  102%
  128 / 125
  Obtingut
  128
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  64
  128 102%
  Codi Embed

NEXES

La troballa d’unes restes humanes no tarda a relacionar-se amb la inexplicable desaparició d’un xicot a la comarca. Comencen les especulacions i les hipòtesis esbojarrades, però que caldrà anar confirmant... o descartant. L’Alt Camp esdevé l’escenari on víctimes, culpables, investigadors, amics i xafarots es belluguen al seu aire, teixint una tosca teranyina on s’acaba per trobar el fil que porta a descobrir l’enigma dels peus socarrimats que han aparegut inesperadament al bosc.
Els personatges que hi desfilen són persones senzilles i valentes, d’aquelles que no es donen importància, però que, tot just per això, resulten imprescindibles. Les comarques de Tarragona, amb la seva aparent serenor, esdevenen un personatge més de la trama.