NEGRA TRAVESSIA

Per: OCTAVI FRANCH

4 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 4

 • Aportant 11,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 35,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «El franctirador», d’Albert Pijuan.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

OCTAVI FRANCH

OCTAVI FRANCH
Escriptor i músic. Ha publicat uns 80 llibres i ha guanyat un centenar de premis literaris, de tots els gèneres i en tots els formats. Entre altres carreres és llicenciat en Filologia Hispànica, Literatura Comparada, Ciència de la Informació, Magisteri i Comunicació Audiovisual. Després de 7 anys en silenci arran de la Crisi, torna el 2015 a la primera plana literària i comença a reeditar tota la seva obra en català i a publicar-la en castellà i anglès. Els seus darrers i més rellevants llibres publicats són la novel·la «El Cazador del Arca» (Naveus, 2018) i el recull de contes infantils il·lustrats «Rondallas del baúl» (Corona Borealis, 2018).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  NEGRA TRAVESSIA

  Obtingut

  3%
  4 / 125
  Obtingut
  4
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  4
  4 3%
  Codi Embed

NEGRA TRAVESSIA

El «Ciutat de Palamós» és el creuer més luxós de la flota catalana. Però fa només unes hores, ha esclatat per causes desconegudes al bell mig de la costa italiana. El sergent Pau Galera, investigador en cap de la Guàrdia Naval, és l’encarregat de descobrir quin ha estat l’origen d’aquesta tragèdia naval. Tot es complica quan troben un dels supervivents del naufragi: un agent australià de la Interpol que hi viatjava de vacances.