MEMÒRIES DE CAN SANPERE

Per: Josep Bras March

218 / 190

Queden 0 dies

Cofinançadors 30

 • Aportant 11,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 35,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «La modernitat cauta», d’Antoni Marí i Albert Mercadé (eds.).

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

Josep Bras March

Josep Bras March
Josep Bras March (Premià de Mar, 1925-2018) va tenir tres grans passions. La primera va ser la seva família més íntima, la dona, els fills i les netes. La segona va ser dibuixar, dibuixava sempre que podia, quan tenia un minut lliure. I la tercera va ser la fàbrica de Can Sanpere, mai no es va cansar de repetir que allí va viure els millors anys de la seva vida.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  MEMÒRIES DE CAN SANPERE

  Obtingut

  115%
  218 / 190
  Obtingut
  218
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  30
  218 115%
  Codi Embed

MEMÒRIES DE CAN SANPERE

«Memòries de Can Sanpere» narra les peculiars aventures de Josep Bras March durant els quaranta-un anys que va treballar de fuster a Can Sanpere, il·lustrades amb les caricatures que va fer als seus companys de feina. Ells acaben convertint-se en els protagonistes de debò. A partir d’aquí, que cadascú decideixi quin valor té com a simple anecdotari humorístic o com a testimoni d’una època i d’una fàbrica que, durant molt de temps, va ser un dels símbols més importants de Premià de Mar.