L’ESTRELLA DEL POL NORD

Per: CONXI BARAUT MARSAL

202 / 200

Queden 0 dies

Cofinançadors 79

 • Aportant 6,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 20,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Els peluts», de la col·lecció Kukurota.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

CONXI BARAUT MARSAL

CONXI BARAUT MARSAL
Conxi Baraut Marsal neix a Reus el 1986. Cursa la carrera d’Arquitectura Tècnica, però a causa de la crisi acaba treballant al negoci familiar. És autora de contes locals com «Els gegants i la festa major» (2015), «El tió arriba a Reus» (2015), «Els gegants van de pícnic» (2016), «Els Japonesos fan 60 anys» (2016), «Els gegants i el bestiari, per pintar i escriure» (2017) o «Els xumets de la Mulassa» (2018).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  L’ESTRELLA DEL POL NORD

  Obtingut

  101%
  202 / 200
  Obtingut
  202
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  79
  202 101%
  Codi Embed

L’ESTRELLA DEL POL NORD

Una petita esquimal que viu al pol nord coneix una estrella caiguda del cel, la qual va perdent a poc a poc tota la seva resplendor. En aquest indret, envoltat de gel i de fred, la Yala farà tots els possibles perquè la seva nova amiga pugui recuperar la seva llum. Ho aconseguirà?
Tots perdem la nostra claror algun dia i necessitem algú que ens ajudi a recobrar-la. En aquesta bonica història de ficció podràs descobrir la manera d’aconseguir-ho, i també la màgia de les coses més senzilles.