L'AVENTURA DEL GRAN REUS

La història del llegendari Reus Deportiu de les sis Copes d’Europa d’hoquei patins
Per: JOSEP CRUSET VALLVERDÚ

175 / 175

Queden 0 dies

Cofinançadors 17

 • Aportant 18,00 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 54,00 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Abril florit», de Celdoni Fonoll.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

JOSEP CRUSET VALLVERDÚ

JOSEP CRUSET VALLVERDÚ
Josep Cruset Vallverdú (Reus, 1965) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. El 1989 va iniciar-se professionalment com a periodista al «Diari de Tarragona», on actualment és subdirector. Entre 2003 i 2011 va exercir de director de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Reus i de gerent de l’Institut Municipal de Museus de Reus. Més enllà dels treballs fruit de vint anys de carrera periodística, també és autor de diverses publicacions relacionades amb la història de Reus.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  L'AVENTURA DEL GRAN REUS

  Obtingut

  100%
  175 / 175
  Obtingut
  175
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  17
  175 100%
  Codi Embed

L'AVENTURA DEL GRAN REUS

Les sis Copes d’Europa guanyades consecutivament entre 1967 i 1972 són la fita més icònica del l’equip del Reus Deportiu que va dominar l’hoquei patins a nivell nacional i internacional durant gairebé una dècada, i que es es va convertir en un dels referents esportius de l’Espanya de la seva època. Per aconseguir-ho, aquell grup de jugadors va haver de viure i superar un grapat de peripècies, algunes en circumstàncies molt difícils. Aquesta és la història inèdita de la seva sensacional aventura.