INSTITUT PERE MATA: UNA PORTA A LA CIÈNCIA

Per: MONIKA ESCUER ROS

173 / 160

Queden 0 dies

Cofinançadors 79

 • Aportant 9,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 29,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Reflexionari», de Josep Santesmases.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MONIKA ESCUER ROS

MONIKA ESCUER ROS
Monica Escuer Ros va néixer a Reus l’any 1964. Professionalment, es dedica a tasques administratives. Aficionada des de sempre a escriure poesia, l’any 2019 va fer un curs de narrativa exprés a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i això va desencadenar l’escriptura de contes, cosa que sempre havia volgut fer però fins ara no s’hi havia atrevit.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  INSTITUT PERE MATA: UNA PORTA A LA CIÈNCIA

  Obtingut

  108%
  173 / 160
  Obtingut
  173
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  79
  173 108%
  Codi Embed

INSTITUT PERE MATA: UNA PORTA A LA CIÈNCIA

La Laia va al Passeig de la Boca de Mina a fer volar el seu estel nou. El mestral, però, li juga una mala passada i se li endú cel enllà. Per tal de recuperar-lo, entra en un jardí d’un magnífic edifici dels voltants en què no s’hi havia fixat mai, i que rep el nom d’Institut Pere Mata. Allà, coneix un personatge que la porta a fer una passejada per la història d’aquell lloc. És així com descobrirà la màgia de l’arquitectura modernista i, fins i tot, els viatges en el temps.