HAVENT SOPAT...

Per: NÚRIA CAMPS – FLORÈNCIA COLL

37 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 23

 • Aportant 15,30 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 45,90 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Triviacat: literatura», de Raquel Loscos López.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

NÚRIA CAMPS – FLORÈNCIA COLL

NÚRIA CAMPS – FLORÈNCIA COLL
Núria Camps Montané (Sitges, 1959) exerceix la psiquiatria. Col·labora habitualment en premsa local i comarcal. Els relats «Més enllà dels límits» i «L’alabastre de la Guàrdia dels Prats» van ser reconeguts els anys 2016 i 2017 respectivament en el segon i el tercer Concurs de Relats Criminals “El vi fa sang” que se celebra anualment a l’Espluga de Francolí. De la mateixa manera, el relat «Plaers vegetals» va ser distingit en el Primer Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès celebrat l’any 2017. Aquest mateix any li fou concedida la Ploma d’Or que concedeix regularment l’Ajuntament de Sitges.

Florència Coll i Mirabent (Sitges, 1959) és pintora i escultora. L’any 2017 va reunir l’obra realitzada entre els anys 2006 i 2017 per presentar una gran exposició a l’Edifici Miramar de Sitges. Com a il·lustradora ha col·laborat en el diari setmanal «L’Eco de Sitges», així com en altres publicacions del municipi, com La Palla i La Xermada. També ha realitzat diversos cartells d’esdeveniments sitgetans, l’últim dels quals per a la festivitat de Corpus de 2017. Així mateix, ha il·lustrat diversos llibres com el poemari «Recull a tres veus» (Institut d’Estudis Penedesencs, 2000) de M. Dolors Pujades, Eulàlia Vergès i Dolors Juan, i el conte «La Garsa del Pati Blau» (El Cep i la Nansa, 2010).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  HAVENT SOPAT...

  Obtingut

  25%
  37 / 150
  Obtingut
  37
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  23
  37 25%
  Codi Embed

HAVENT SOPAT...

Seguint la tradició del llibre il·lustrat i sense ser un receptari gastronòmic, ni un tractat acadèmic, «Havent sopat...» fa de les propostes culinàries una aproximació plàcida i sensual a la literatura, la música i l’art en general. En aquest sentit, el llibre vol ser hereu de les millors tertúlies en les quals l’art de la conversa encara era un privilegiat intercanvi de coneixement i de bon gust. El joc suggeridor entre text i dibuix ens descobreix un univers que ret homenatge als cinc sentits a través dels dotze mesos de l’any.