ENCARA HI HA PAPALLONES AL JARDÍ

Per: EMÍLIA ILLAMOLA GANDUXÉ

150 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 70

 • Aportant 14,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 90 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 44,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 90 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per Quorum: «Una certa onada», d’Emília Illamola.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

EMÍLIA ILLAMOLA GANDUXÉ

EMÍLIA ILLAMOLA GANDUXÉ
Emília Illamola Ganduxé (Argentona, 1953) està vinculada laboralment al món del llibre des del 1974, primer a la botiga de llibres Cap Gros, i el 1975, com a cofundadora de la llibreria Robafaves, de la qual es va desvincular el 2011. Actualment, escriu i col·labora en diversos programes de Mataró Ràdio.
Ha publicat el llibre «Fraccions», de prosa poètica (Viena Edicions, 2012), i les novel·les «Joc de llunes» (Nova Casa Editorial, 2014), «Una certa onada» (Quorum Llibres, 2015) i «Más allá del cielo azul» (Nova Casa Editorial, 2016), obres que han estat presentades en llibreries, biblioteques i entitats culturals.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  ENCARA HI HA PAPALLONES AL JARDÍ

  Obtingut

  100%
  150 / 150
  Obtingut
  150
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  70
  150 100%
  Codi Embed

ENCARA HI HA PAPALLONES AL JARDÍ

Aquest recull de vint-i-dos textos, que van des del relat fins al monòleg, gira al voltant d’inquietuds ja explorades anteriorment per l’autora, com és la necessitat d’aprofundir, d’anar més enllà de les aparences, buscant un encaix definitiu que doni sentit a un viure més lleuger i, alhora, més autèntic.
Mentrestant, la bellesa efímera d’aquestes papallones que aletegen encara, tot fent camí, en el jardí, se’ns presenta com una metàfora, un símbol, el far que ens guia entre els clarobscurs d’algun dels suggeridors escrits que integren aquest llibre; com una promesa cap a l’esperança, dins d’un món que evoluciona i es renova constantment.
Emília Illamola, partint sempre del seu món personal, s’estén tot bussejant, com si fos en una realitat paral·lela.