ELEGIA VORA MAR

Per: MANEL HURTADO

198 / 195

Queden 0 dies

Cofinançadors 78

 • Aportant 19,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 59,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Bandoler», de Margarida Aritzeta.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MANEL HURTADO

MANEL HURTADO
Manel Hurtado Juan (Bonrepòs i Mirambell, l’Horta Nord, València, 1971). Persona inquieta, professionalment continuadora del negoci familiar, però atreta per diferents manifestacions creatives, des de l’audiovisual, per la seua formació en imatge i so, fins a la musical o literària. Membre fundador dels grups musicals Fil d’Aram, Riusec o No-Frosth, ha col·laborat amb músics com Paco Muñoz i amb formacions de tots els tipus d’estils musicals. Amb la novel·la «Una vida llogada» (Ed. Sunya, 2012) fa la seua primera incursió al camp de la narrativa. Actualment publica relats i altres articles a la revista «Plaerdemavida». «Elegia vora mar» és la seua segona novel·la.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  ELEGIA VORA MAR

  Obtingut

  102%
  198 / 195
  Obtingut
  198
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  78
  198 102%
  Codi Embed

ELEGIA VORA MAR

SINOPSI
València, novembre de 2007. Una dona apareix morta de matinada, de forma violenta, alhora que la policia troba un home d’edat avançada desorientat, que no sap dir qui és ni què feia a eixes hores vagant pel carrer. El món de Guillem i Jennifer trontolla, els darrers mesos són un seguit de terratrèmols amb rèpliques contínues que posa a prova la seua fortalesa. La trama transcorre dins un triangle que formen el barri del Cabanyal, en peu de guerra contra els seus polítics i assotat pel vandalisme; Orà, a Algèria, on haurem de remuntar-nos fins la primera meitat del segle XX, amb els moviments migratoris cap al nord d’Àfrica, per tal d’entendre el present, i el Mareny de Barraquetes, on, en un bar anomenat El Titanic, Guillem tractarà de trobar la clau que el porte a resoldre l’entrellat de tants desficacis.