DEL CAP I DEL COR

17 relats curts
Per: JORDI BUTXACA

155 / 125

Queden 0 dies

Cofinançadors 106

 • Aportant 11,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 35,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Avions de paper», d’Aleix Cort.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

JORDI BUTXACA

JORDI BUTXACA
Jordi Butxaca i Gumila neix a Barcelona l’any 1958. De formació tecnològica, es dedica a la informàtica des de ben jove, i també a la emprenedoria i la innovació. El 1992 canvia la seva residència barcelonina i se’n va a viure a una masia del Berguedà. Aquest canvi dràstic en el seu entorn social li ensenya la diversitat humana de la nostra societat, força desconeguda des de la visió d’un ciutadà urbà. El contrast entre la seva formació tècnica, urbana i cosmopolita de Barcelona amb la vida aïllada, dura i amb contacte amb la natura es plasma en les seves narracions plenes d’humanitat, que conviden a reflexionar sobre els sentiments personals i el sentit de la vida.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  DEL CAP I DEL COR

  Obtingut

  124%
  155 / 125
  Obtingut
  155
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  106
  155 124%
  Codi Embed

DEL CAP I DEL COR

En el volum «Del cap i del cor» hi trobareu disset relats d’estils i temàtiques variades que ens remouran les emocions, ens faran somriure i fins i tot plorar.
Hi llegireu històries realistes sobre persones grans que viuen la solitud de diferents maneres, el diàleg entre dos sicaris abans d’un assassinat, la narració d’uns fets tràgics que succeeixen en un poble mariner i que separen dos amics d'infància, el drama rural d’un capellà de poble que vol canviar de parròquia, la comèdia sobre un company d'habitació d'hospital que desborda optimisme, o el petit viatge que descriu el microcosmos que tenim al voltant del camp del costat de casa.
Es parla d’amor, desamor, desesperació, melangia, impotència, solitud, amistat, optimisme, observació i alegria. Les experiències dels personatges ens faran pensar en les nostres, en una identificació que ens portarà a reflexionar sobre els sentiments propis i el sentit de la vida.