DE LA MORT I ALTRES DELÍCIES

Per: VICENT PENYA

112 / 90

Queden 0 dies

Cofinançadors 50

 • Aportant 12,30 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 36,90 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Ni aquesta tarda, ni cap altra», d’Andreu Grau.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

VICENT PENYA

VICENT PENYA
Vicent Penya (Rafelbunyol, l’Horta de València, 1961) és escriptor i tècnic lingüístic. Ha cursat la carrera d’enginyeria tècnica. Ha conreat diversos gèneres literaris: poesia, novel·la, narrativa curta, teatre... Entre els seus llibres de poemes cal destacar «Desig de terra» (1998), «El joc» (2002), «Homèrides» (2009) i «Llibre de les enrònies» (2011). Ha publicat les novel·les «Helena» (1995), «La perseverança» (2003) i «Rama» (2005), i els llibres de narracions «Els somnis possibles» (1997) i «Insòlita memòria» (2016). És autor, a més, de llibres de literatura infantil i juvenil.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  DE LA MORT I ALTRES DELÍCIES

  Obtingut

  124%
  112 / 90
  Obtingut
  112
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  50
  112 124%
  Codi Embed

DE LA MORT I ALTRES DELÍCIES

Amb ingredients ben diversos, trets d’una més que estimable trajectòria com a narrador, Vicent Penya ha adobat un llibre suggeridor i suculent. Una ciutat mediterrània on pul·lulen exèrcits de captaires; un procés patològic que va adormint de mica en mica la seua víctima; un jove difunt que manté contactes amb els altres joves d’una discoteca; un sicari encarregat d’assassinar un altre sicari... Però també hi ha d’altres elements ben amanits: unes relacions amoroses que desemboquen en una sorpresa inesperada; el client d’un bar que es deleix per les begudes amb additius; una controvèrsia cinèfila arran de l’univers eròtic femení; una tempesta de tardor en què, misteriosament, plouen granotes; el viatge al·lucinant per les entranyes del metro d’una gran ciutat... I, com a cirereta del pastís, dues llegendes ambientades en l’exuberant horta de València: el tresor dels Germanells i la rondalla del terme. Comptat i debatut, un món de poesia, d’absurd i d’angoixa en un recull que, com un àpat exquisit, en cap moment no deixarà indiferents els lectors ni les lectores.